Домакини 89/ Безгрижно лято ни зове

• 38 537
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Честит ти студент, Джейми!

Марулетка - много труден избор й предстои! Не може ли да чака във Велико Търново с всички документи на 11.07., докато излезе класирането? Ако не е приета в СУ, да се запише във Велико Търново?
Ама таз връзка между София и Велико Търново трудно я виждам в бъдещето!

# 586
Джейми, честито!Успех на момчето!
Мари,стискам палци на вас! Тя каква специалност иска?
  Нашето гадже чака СУ,на 11.97.Велико Търново й беше за всеки случай.Ибсчр сега не знам какво ще реши,като срокът е когато излиза СУ.
   Смърф, не знам какво ще прави.В Търново кандидатства само задочно, тя иска София. Абе труден избор ще е .Писа ми,усещам я , че не знае дали се радва.Баба й е зле, техните не й вдигат.......Аха да й кажа да дойде у нас, но не искам да се месят, не ми е работа.Синът работи от офиса, не ми е работа да давам акъл.Все още не.

# 587
Марулетка, щом си иска София, да си изчака. Ако е не на първо класиране, то на второ има огромни шансове да влезе. Ама си права да не се месиш. Нейно решение си е.

# 588
Марулетка, първото ѝ желание е бизнес логистика. Второто икономика транспорта и енергетиката.
Не знам как да коментирам гаджето на твоя син. Сега започват класиранията за СУ. Аз бих изчакала.

# 589
Ще чака ли второ класиране,Мари? До края на 2ри курс учат едни и същи неща, после се делят.
   На 11.07 е последния ден за записване в Търново, а тогава излиза класиране в СУ.А ние сме в Монтана.Тегава работа

# 590
Да, ще чака, няма какво да губи.

# 591
Успех! От сърце желая да я приемат 1ео желание.Ако с нещо мога да съм полезна, на драго сърце.Синът ми учи тази специалност.

# 592
  • при късмета
Добро утро!

Стиснете по едни палци днес, на мамограф съм

# 593
ИМаш стиснати палци от мен, Макич!
   Добро утро! Занимавам се с едни нагляри от Нетуоркс.Окабеляваха, рязаха кабели и всичко заминаха пред вратата на магазина и съседната къща.Боклук, боклук.  Помолих ги да си почистят, не било тяхна работа.
   ЧЕки сега да видим чия работа е.

# 594
Ма ко - стискам!

# 595
ма ко с теб сме.
Успях да взема всичките необходими служебни бележки за кандидатстване за общежитие. Щастлив е макар да не е наясно колко трудно ще му бъде.

# 596
Стискам, Ма ко!
Изчистих хладилник и фризер, оправих някои документи по институции. Доволна съм.

# 597
ма ко с теб сме.
Успях да взема всичките необходими служебни бележки за кандидатстване за общежитие. Щастлив е макар да не е наясно колко трудно ще му бъде.
  Джейми, твоето момче в ТУ ли е приет? Аз те четох в другата тема, но забравих в кой ВУЗ. Сега ли подават за общежитие? В УНСС е доста по-късно, август някъде май беше.

# 598
  • при късмета
марулета, видях отатък, колко ти бяха вдигнали нервите. С право се ядосваш, не може всеки да прави свинщини където му попадне
Мина мамографа, още колкото искаш кисти, те са си от преди де, ама сега 3 бяха за пункция, направиха на 2. След 10 дни да стиснете палци за резултатите от микробиологията. Още ми се вие свят от бодене на 2 места. За успокоение, си купих рокля пътьом.
Ангелчето ми направи една красотичка за годишнината, ще покажа след малко отатък

# 599
Ма ко - браво за резултата! Ама къде е това оттатък? 🤨

Върнах се в София, по пътя на места термометърът в колата показваше 39 градуса. Всъщност от Бс до София беше непрекъснато между 37-39. Сега в София ми показа 35. В Бс пък е 36.
Славчето, ако ме чете, стой си на хладината. Тук е като в пещ.

Общи условия

Активация на акаунт