Домакини 89/ Безгрижно лято ни зове

• 38 539
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря, момичета!
Джейми, затваряте една страница, отваряте нова. За добро ще е!
Ма ко, разбирам те за багажа. В момента се опитвам да организирам новия гардероб(огромен е!) в новата ни спалня и работата хич не ми спори. А дори няма за къде да бързам, защото съм отпуска. Дрехите ни са в два гардероба + под леглото на щерката. И сега всичко трябва да пренеса в новия и да го подредя.

# 571
Смърфиетка документи се подават сега от понеделник до сряда класирането в петък, за второ на големия в понеделник 8.07  в УАСГ и другия 15.07 в МГУ. Дребното по стъпките на баткото и за щастие на по заден план ще пише програмирането.
mariat това с гардеробите ... В момента мои дрехи има и в трите гардероба и в двата скрина  тук в къщи. Идеята е ако големия се изнесе да се принеса изцяло в неговите гардероб и скрин и да оставя на мъжа ми нашия, ама дали ще стане. В апартамента почти нямам дрехи, всичко което не ми става замина в контейнер за рециклиране.

# 572
  • при късмета
Хич не обичам да пререждам гардеробите. Иначе, честити ви нови спалня и гардероб
Изпонабодох се докато реша как да обезопася един кактус, висок цели 80см. Че да го закарам у майка. Ама го измислих де

# 573
Джейми, ама как сте ги улучили с тази разлика - единият студент, другият гимназист! Продължавам с палците!

Не ми говорете за багаж… нареждане, пренареждане… тоз нашият катун като го заместим и косата ми се изправя. После докато го наредим, става време пак да го местим, хаха

# 574
Признавам си, аз се изплаших от себе си. Имам десетки необлечени дрехи. Някои даже не са изпрани, а са си с етикетите. Не искам да чуя за пазаруване.

# 575
При нас всичко е наред. Мъжете останаха на маса, ние си легнахме.
   Не ми говорете за мебели,местения,че в такъв ремонт се вкарахме.....На финала сме вече,но всички си разместихме спалните,нови мебели поръчвахме, местим, разместваме,мои дрехи има в 3 от  4 спални.

# 576
  • при късмета
Добро утро!

Джейми, продължавам с палците днес за големия
марулета, радвам се, че всичко е наред
Като дойде лятото и все някакви ремонти изникват. Първо нямаш търпение, като ти дойде на ума някаква промяна, после нямаш търпение да свърши Joy
Аз не обичам да пазарувам дрехи по принцип. Като видя нещо, ако ми хареса на момента, иначе конкретно да обикалям, не е моето. Обаче ще ми се наложи, нямам рокля за морето. Тук нося много рядко, миналата година на морето почти не ми трябваше и си носех широките от преди да сваля 20 кг. Сега обаче трябва да взема поне 1 по размер, иначе ми е много добре с широките дрехи, ама точно рокли, не стоят добре
Гушки на всички Hug

# 577
Щерката не е приета в УНСС. Стискайте палци за второ класиране!
Джейми, как са пеи вас нещата?

# 578
След 10 минути ще стане ясно.

# 579
Стискам за всички!

# 580
  • София
Стискам, Мария!
Ще падне бала.
Хайде,Джейми, дано стане!

# 581
  • при късмета
Стискам и за вас, Мария!

# 582
Стискам палци, момичета!
   Гаджето е приета във Велико Търново.Срокът за записване е 11.07, а тогава излиза в СУ. Пред сериозна дилема е.

# 583
Моето е прието. От половин час променяме предварително планираните неща.

# 584
Марулетка, Джейми, честито!

Общи условия

Активация на акаунт