Домакини 89/ Безгрижно лято ни зове

• 38 540
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Да се почерпите за мое здраве и още една година помъдряване:

Стискам палци на всички бъдещи студенти да бъдат приети там, където разумът и сърцето ги влече! Hands Pray

# 556
  • София/Севлиево
Честита да си.Леле,темата е пълна с рачета...

# 557
Смърфи жива и здрава да сии всички около теб!
мако Славчето го е пратила, да ни разхлади Simple Smile
И в другия университет не е приет ще чакаме второ класиране. Приятелите му по настояване на родителите са писали почти всички специалности и сега се чудят къде да потвърдят.

# 558
Честит рожден ден , Смърфче! Жива, здрава и щастлива!

# 559
  • при късмета
Смърфи, да си жива и здрава, каквото си пожелаеш да се сбъдне!
Ели, бързо да оздравяваш
Джейми, дано се случат нещата
Колкото по-топло става, в центъра все повече се живее. Обичам лятото

# 560
Смърфи, честита да си! Много здрава, усмихната и позитивна! Да имаш чуден празник! Наздраве!
Джейми, кой е втория университет? Надявате ли се на второ класиране да влезе?

# 561
Джейми, кой е втория университет? Надявате ли се на второ класиране да влезе?
Надеждата умира последна Simple Smile УАСГ и МГУ ( те нямат студенти по някои специалисти и са му звъняли ако иска да пише някаква ... ) той ако искаше щеше всички и в двата университета да пише и в някоя щеше да е приет както  негов приятел. За съученик знаем,че ще освободи място, но е голяма тайна минималния бал та загадката е пълна. Отделно не му стигат 0, 37 за едната специалност  и има надежда.

# 562
Пожелавам ти да го приемат в желана специалност, та дори да е на второ или трето класиране.... Дръж се!

# 563
  • при късмета
Добро утро!

# 564
Добър ви ден!
Сутринта исках аз да ви почерпя, но последният пост беше мой, та нямаше как да пусна нов. А днес имам повод за такъв! Simple Smile Щерката навърши 19 години. Да пийнете за нейно здраве!

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 13:31 от mariat

# 565
Еми ще се почерпим, как иначе!
  Здрава и щастлива да е, да следва своя път и да е удовлетворена от него!
    Ние ще си ходим следобед на село, при моите родители, сестра ми и те ще бъдат. Утре ще полагаме една година на дядо, а др седмица на свекърва ми. Никак не ми се ходи с преспиване, ама няма начин.

# 566
mariat много здраве и щастие пожелавам  на девойката.
марулета колко добре те разбирам за семейните събирания... Ще съм в същата ситуация след седмица.
Днес малечко приключи с основното образование. Много тържествено както винаги беше. Има деца за които ми е мъчно, че се разделяме, знам че винаги ще ни навестяват, но ми е едно...
Класът му не беше сплотен нито всички бяха амбициозни, но бяха добри деца.

# 567
  • София
Мария, честито на момичето!
Здраве и сбъднати мечти!🥰🌸

Смърфи, с малко закъснение и на теб честит празник!🥰

# 568
  • при късмета
Мария, да ти е жива и здрава щерката, да помъдрее и само поводи за гордост да ви носи!
марулетка, на теб и да ти пожелая приятно изкарване, няма да е такова на помен, така че пожелавам само да е спокойно.
Аз събирам багаж на Шефа и котката, ще ги командировам довечера у майка. Той е на РД в неделя, а котката отива, че да можем да напръскаме против насекоми вкъщи. Видяхме 2-3 хлебарки, вероятно заради ремонта на целия вход и въпреки мрежите има по някое насекомо. И саксии имам да местя там, изобщо багажа за у майка ще ми е повече от утре за вилата

# 569
Мария - Честита да е щерката! Да й върви по вода и с лекота да й се случват нещата!

Марулетка - тъжни поводи имате, но дано всичко е наред със сестра ти!

Ма ко - успешен уикенд, че бая неща сте планирали!

Джейми - кога излиза класирането за гимназиите? А второто за студента? Той къде иска да учи?

Общи условия

Активация на акаунт