Домакини 89/ Безгрижно лято ни зове

• 38 513
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!
Да, Марулетка, сега изборът е в нейните ръце. Стискам палци за вашето гадже!
Да имате един не толкова топъл ден. Мен ме чака работа, после козметик и битовизми у дома. Днес трябва да кацне семейно моята приятелка от Америка. Идват си по повод тежко болен дядо, но се радвам, че ще се виждаме докато са тук.

# 631
Добро утро!
mariat пожелавам да се подредят както трябва нещата.
Днес ще ходим да запишем дребното, изобщо не се колебае. Баткото си дойде снощи толкова рядко го виждаме, дребното пита кога ще си дойде, но отрича да му липсва.
С режим на водата сме от няколко дни почнаха със спиране за ремонт по няколко часа. Снощи легнахме с нагласата днес да сме без вода, да ама има, мало като лъжливото овчарче....

# 632
  • София/Севлиево
И ние почти цялото лято сме с режим на водата.Вчера имаше и авария на съседната улица...

# 633
  • София
Мария, какво са я приели щерката, не знам коя е другата тема?

# 634
Вале, първото ѝ желание в УНСС е бизнес лигистика. Това я приеха. Но докато чака класирането там се записа в Благоевград. Пак първо желание- Начална педагогика с чужд език. Сега има няколко дни да реши кое иска окончателно.

# 635
Две коренно различни поприща, добре да мисли! Да си избере нейното. Не са малки вече, да мислят, да грешат, да си носят последиците.
  Успех на девойката, Мари, каквото и да реши!
Вале, другата тема е за 12класници,ама сегашните.Аз четях там , за актуално инфо покрай нашето гадже.

# 636
Е, браво на щерката, Мария! Първо желание и на двете места, супер!
Вярвам, че ще вземе и правилното за нея решение. Ти вече може да си отдъхнеш и да пийнеш чашка охладено винце за нейния успех!

Марулетка, а как са нещата при вашето гадже? Второ класиране ли чака?

Джейми, хайде и при теб се наредиха нещата! Браво на момчетата!

Аз днес имам излизане и въпреки, че съм с кола, още се чудя как да го отменя. Не че е нещо важно, ама трябва в някакъв момент да се свърши. А довечера съм с приятелки навън...

# 637
Смърфи, чака второ класиране.Но вече прие идеята за задочно и за възможностите,които може да извлече от това. Ако иска ,догодина се прехвърля.

# 638
  • при късмета
Добро утро!
Днес това кафе

Браво на бъдещите студенти за приема. Да им е леко и удовлетворяващо
Всичко е супер, само дето морето е много бурно. Поне мъжете се кефят, мен ме потрепаха вълните

# 639
Ма Ко, къде сте? България или Гърция?

# 640
мако тъкмо щях да питам като видях снимките вчера, ама са ме изпреварили
Ма Ко, къде сте? България или Гърция?
Ние записахме момчето, ходихме и униформа купихме, готови сме за 16.09

# 641
  • при късмета
Тук сме, в Обзор. Не бяхме идвали, града ни харесва, плажа е много голям и хората не си ходят по главите

# 642
Да, в Обзор е хубаво! Ние бяхме в един хотел ,Бисер, на 50 м от плажа.
   Децата ме канят с тях на море.Идкат да стоя при Като докато спи на обяд и евентуално вечер.Няма да имам други задачи. Ще ходят в Равда. Та съм в размисъл.Ние няма да ходим на море тази година, не ни се ходи,/ММ нещо не харесва морето в последно време/ но имаме билети за Бари за октомври. Аз предпочитам няколко пъти в Италия/Хърватия/Португалия/Малта, отколкото една седмица на море.

# 643
  • при късмета
И Бисер ми беше опция, избрахме друг, но на почти същото място

# 644
  • София/Севлиево
Хубаво е в Обзор.Ние два пъти ходихме,един път на къмпинг с палатка,а преди това в хотел до къмпинга.ММ ми каза,че Обзор май е с най& дълъг/обширен плаж.

Общи условия

Активация на акаунт