Домакини 89/ Безгрижно лято ни зове

• 38 496
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Стесниха плажа доста, заради алеята.Сега правят крайморска алея,която да свърже Бяла и Обзор.Хубаво е, на мен ми хареса.
  Малките си запазиха апартамент в Созопол, там не съм била никога.А преди това с родителите на гаджето в Царево.
Големите,както писах , в Равда.
   За мен Италия.

# 646
  • гр.Варна
Оооохооо към моето местообитание се приближават някои дами. Ако реши някоя да скокне до Варна да свирка за среща.
Втора седмица съм отпуска и ме разкатаха вече Stuck Out Tongue Winking Eye  Ходя след 14ч при бебето да я гледам и помагам с каквото мога, после в 20:00 ч търча към къщи да нагледам другото бебе (21годишното,не 54) че ми изпили нервите. Направо да идва понеделник да отивам на работа да си почина от отпуската Joy

# 647
  • при късмета
Добро утро!

Шефа чака ред за парашут във водата. Умирам от страх, ама си трая

# 648
  • София/Севлиево
Другият четвъртък тръгваме към Созопол ,после сме в Бургас и след това ММ иска на Девин,а аз на Добринище и май ще си се приберем в Севлиево (от 25.07 до 11.08 ни е ваканцията).

# 649
Добър ви ден, ма ко Hug аз трудно си трая... и това си ми е проблема.
Днес съм на вълна кетчуп на Пепчо. Отивам да мия шишета докато не са се усетили ВиК.

# 650
Добър да е денят ви!
Прочетох хубави неща Heart EyesHeartKissing Heart
Днес и при мен най-накрая е топло.....

# 651
  • при късмета
Добро утро!

Върнахме се. Хареса ми Обзор като цяло, много забавления, нищо не му липсва и като в Поморие са разделени стара част от новите комплекси. Бяхме за 3 дни и в Златните, при приятелка. Сега ме чака не знам коя на брой пералня, да изчистя и да измислим какво ще готвим.
Стиснете по едни палци, че и изследванията трябва да си проверя днес

# 652
Добър ви ден!
Ма Ко, стискам палци.

# 653
Стискам!Аз съм в София,при ендокринолог, в чакалнята.Моите изследвания хич не са ок,ще видим какво ще каже.

# 654
Марулетка, и за теб ще стисна.

# 655
  • при късмета
Моите се оказа, че не са готови, доктора каза чак в понеделник да се обадя.
марулетка, казвай, ако имаш малко време или трябва нещо. Надявам се да се подобрят нещата
На половина съм готова вкъщи, да видим кога ще довърша

# 656
Мерси!Аз съм със зет ми, чакам го да ме вземе и потегляме обратно.

# 657
  • при късмета
Добро утро!

марулетка, докладвай какво каза ендокринолога
Аз се захващам със сладко от ягоди. Намерих се дребнички и сладки, да не ги режа. За боровинки бях тръгнала, че трябва да са излезли, ама не намерих

# 658
Абе кво?!Нищо ново,само дето ми увеличи дозата на лекарството, а от това не се чувствам окей.Ама квото такова.

# 659
ма ко то за обеден сън стана време, аз вече съм на две кафета и приключвам с доза кетчуп. Тъкмо и заваля да не ми е горещо. Утре съм на работа и мъжът ми трябва да се прибере. Много е трудно да се готви за един злояд...ама само той остава с мен.

Общи условия

Активация на акаунт