Домакини 89/ Безгрижно лято ни зове

• 38 467
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Привет от Бургас! Мм дойде днес сутринта и беж за Бс. Все съм пътувала, ама като днес - пътят беше кошмар. До Свиленградската отбивка с тирове и гастърбайтъри, а след това адска буря и дъжд.
Момичета, майка утре е на първа контрола след една опаковка хапчета. Стиснете по един палец всичко да е наред!

# 661
Палчета Смърфи Flowers Four Leaf Clover

Кошмар са тировете, изпреварват се запушват бързата лента. Последните две седмици няколко пъти се наложи да пътуваме.

# 662
Стискам, Смърди!
  Валчето се плацика у морето и ич и не е!

# 663
  • при късмета
Смърфи, надявам се да имат успех хапчетата
Пътуването лятото е ужас. Не, че иначе е добре

# 664
Стискам от сега палците си, Смърфи!
Марулетка, гаджето на сина придвижи ли се при второто класиране на СУ?
Валето да си гледа кефа, да се зареди с положителни емоции и после да ни радва със снимки на десерти и куче.

# 665
Стискам палци Kissing Heart

# 666
Да, ама не достатъчно за редовно.

# 667
  • Бургас
Смърфи,стискам палци и аз!

# 668
Мина прегледа. Естествено, майка ми спестява разни неща, ама при доктора всичко излиза. Продължава с това лекарство поне още два месеца. След това ще има образни изследвания и ще се решава как ще се продължи.

# 669
Ми , майчица, Смърфи! Ще е добре, пожелавам го!

# 670
Смърфи, ако понася леко лекарствата - значи всичко е наред Kissing Heart
Аз нямам странични ефекти от таблетите - дали действат, или не - и аз ще разбера септември.
Но винаги е добре да понасяш терапията, че иначе оставаш без.....

# 671
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, надявам се на най-добрите резултати за майка ти
Калинче, това го приемам за добра новина. Няма ли да си идвате?
Чух се с доктора рано, рано, всичко е наред с моите изследвания. Много чакане, уж бях по-спокойна този път, ама пак си ме човъркаше.
Има промяна в плана за подовото на вилата, няма да можем да го вържем към водната риза. Трябва много да вдигнем пода и ще стане прекалено ниско тавана. Сега разучаваме дали да е на ток подовото или направо да слагаме плочките и да сложим още един радиатор в кухнята. Трябва да го измислим до края на седмицата, че трябва да се прави.
Хубава седмица на всички, идвайте на кафе Hug

# 672
# 673
Аз съм на работа. Последно днес.

# 674
Добро утро и от мен! Днес сме все още в Бс, но имаме разни задачки-закачки из апартамента. Сега, да не си помислите, че сме във Версай, малко апартаментче е, но за някои неща си иска мъжка сила. Чакам мм да си довърши мейлите и да ги свърши нещата, то неговата отпуска е по-скоро хоум офис, а не отпуска.

Ма ко - сложете и двете. Голяма благинка е подовото, но някой път и само радиатор ще е достатъчен.

Общи условия

Активация на акаунт