Домакини 89/ Безгрижно лято ни зове

• 32 117
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Добър да е денят ви!
Евентуално и най-случайно може би.... ще се върнем октомври за седмица....
Септември като се видя с доктора след скенера ще разбера каква ще е терапията... Сега съм "вързана" всеки месец.
Дългун в началото на септември ще е на гости/почивка във Варна.

# 676
Да се тагна и аз, докато Ма ко не е извадила тефтера с отсъствията.

# 677
  • при късмета
Добро утро!

Джейми, приятна почивка, то мина половината ваканция докато започнеш да почиваш
Калинче, терапията е по-важна
Пращам Шефа при майка днес, че сестра ми си идват, да се види с братовчедите. Отивам на пазар, че 3 дни ще ядем, каквото не яде той Joy
Гушки н всички Hug

# 678
Благодаря за кафето! Ма Ко, весело да ви е.

# 679
  • при късмета
Добро утро!

# 680
Добро!
  Заела съм се с една гражданска инициатива, оплела съм и съкварталците в идеята. По искане на мамите и бабите , кибичещи на пейката и вардещи децата от луди шофьори, ще внасям искане при кмета за легнал полицай.
   До там я докарахме, че си редим личните автомобили като предпазна ограда до тротоара.

# 681
  • при късмета
Ако е обособена детска площадка, не е ли по-добре да поискате от високите мантинели, пешеходните, които са пред училища и градини? Така и децата няма да имат възможност да излязат на улицата

# 682
марулета разбирам те, успех с начинанието.
ма ко игрите на улицата от нашето детство са нещо обичайно в малките населени места, където парковете не са на всяка крачка. Съседите на родителите ми имат малки деца и сега играят така, макар че улицата не е от най-закътаните. Моите хлапета е трудно да бъдат изведени, изобщо не се впечатляват от игрите навън, тук на село паркът в двора на читалището е много добре поддържан. Има място отделено за игрище, фитнес уреди, люлки, пързалки, беседка с интернет изобщо всичко за да играят на спокойствие от малки до големи.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 12:19 от J_M_M

# 683
Добър да е денят ви!
Марулетка дано бързо доведеш докрай започнатото Heart

# 684
  • София
Явявам се на бърз отчет.
Детето утре си идва.
Минаха пет седмици.
Последните дни са във Филаделфия, влюбена е е тоя град,сутринта ми ревасъс сълзи, че още и се стои там.😁
Ходили са на лекция в Пенсилванския университет. Това и мечта, да отиде в университет от Бръшляновата лига. Е, само за една лекция, но все пак.
Ето и снимка от представянето на проекта и за насилието на жени в края на обучението в Аризонския университет, ще я изтрия после:

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 06:58 от Валенцето

# 685
# 686
Прекрасна е Мими! Kissing Heart Голямо бъдеще я очаква!

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 16:19 от Смърфиетка

# 687
Сигурна съм, че ще сбъдне мечтите си! Страхотна е Мими!
  Мако, няма детска площадка.Играят на тротоара.Но не само децата са застрашени.Ненормалниците се бият в един стълб, в ограда, в колите,паркирани покрай тротоара.Кара се адски бързо. Само ние имаме три ударени коли, съседи също. Скоро един моторист , заслепен от слънцето, се удари в колата на съседа,кацна на покрива му.Ние сме селски квартал, познаваме се.Познаваме и пишлигарите,повечето , дето дават газ.Случвало се е да ги срещнем и да правим забележки,да кажем на родители,макар, че те са пълнолетни.В резултат, минавайки покрай нас, когато има деца, форсират, въртят гуми.Ако щете ми вярвайте, половината хлапета като чуят мотор и застиват от страх, вкл. И Кати.Идва и се гуши в някой и повтаря,че се страхува. Съседът, дядо на част от децата, има скутер и постепенно им даваше да го пипат,пали го и оставя да работи,за да се научат,че не е страшно.

# 688
  • при късмета
Леле, марулетка, аз на ваше място щом ги познавате, бих ги задвратосала всичките, нищо, че са големи и пълнолетни. Ще пускам сигнали до КАТ ежедневно, нарушение е и превишаването на норми на шум. За превишена скорост също ежедневно бих ги визирала катаджийте, ако трябва ги снимайте. Да сложат една тринога с камера и да си я засичат. Вероятно проблема е, че и катаджиите познават, не само съседите, те такива си безчунстват
Вале, много е хубаво, че е развълнувана и мотивирана Мими. Ще постигне всичко, което иска и ще ходи и живее където иска
И едно сладко от боровинки забърках днес, останаха ми смокините. Дигам краци за днес

# 689
Детето утре си идва.
Минаха пет седмици.
Леле, колко бързо минаха 5 седмици....
Марулетка, стискам палци бързо да се развият нещата във ваша полза.
Ох, сладко от боровинки, смокини, мляс, мляс!

Общи условия

Активация на акаунт