Домакини 89/ Безгрижно лято ни зове

• 32 114
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Колко пъти, Мако?! Всичко сме опитали.Ако не ги засекат с камерата, нищо не става.Онзи ден сложиха камера,един дрисльо снима и веднага ги пусна в групата Забелязано в Монтана, и още една,дето качват къде има камери. Те не бръмчат непрекъснато,минават,форсират и изчезват.А номерата на моторите скрити.А и КАТ не могат да висят все на нашата улица.

# 691
  • при късмета
Добро утро!

Ужасни са мотористите. Миналата или по-миналата година покрай откриването на сезона гледах един наглец по ТВ, който искаше осовата да стане лента за движение на мотори. Всички карали в лявата част на лентата, изпреварвали бързо защото могат, защо да било нарушение. Втрещих се на наглостта, всички претенции вървят с призивите да пазят мотористите, а те самите не се пазят.
Пазар и прозорци ме чакат днес

# 692
Вземам си кафе ,мерси!
  Спокоен август, да е прохладен в града, а на плажа да е супер за почиващите!

# 693
Хайде и аз тук. Спряха водата, а толкова много неща бях решила да правя. Ще чета книги и днес.

# 694
При мен пък заваля Joy не че е за учудване де, ама ми се искаше слънце....

# 695
  • при късмета
Добро утро!

# 696
Добро да е!
Днес съм на вълна подправки, суша босилек, имам малко чушки и тях ще нарежа и изсуша и още мисля какво да готвя. Мъжът ми ще се прибере днес и направи не знам какво да му готвя така че да не дублирам храната в хотела.

# 697

Късно е за кафе,айде по един коктейл.
  Вале, чакаме те с разказ за Мими.Когато имаш възможност,разбира се.Нарадвай се хубаво на детето!

# 698
О, ако изпия един коктейл ще ги подпукам един след друг.
Вале, и аз чакам с голям интерес твоя преразказ.

# 699
Не съм по коктейлите, ама няма да се цепя от групата. Днес голям мързел ме е налегнал цял ден книжка и филми.

# 700
Хайде наздраве и от мен! Коктейл не връщам 🍹

# 701
  • при късмета
Наздраве, направо на ракия съм вече. Разчистихме етажа, сложихме термостата, утре редим подовото и ако успеем започваме плочките. Цял ден се въртя с някакви неща в ръцете и се чудя кое къде да слагам. Уморих се повече и от тежка работа

# 702
Мако, че вие толкова много работа свършихте, как няма да си изморена.
    Добро утро!

# 703
  • при късмета
Добро утро!

То обяд стана де
Голям сръткавеж с това подово, ама хванахме цаката и го подкарахме. Надявам се и работа да върши

# 704
Абе ще взема едно кафе, че сутрешното ми дойде малко.
   От днес Катюшата не е на градина, големи врътки правим, за да я гледаме. Синът замина тази сутрин за Царево, чакам ги да кажат, че са стигнали и са се настанили, че да отдъхна.

Общи условия

Активация на акаунт