Концерти - тема 2

• 40 634
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Преди 6 мин. получих това
Скрит текст:
Дори и в момента сайтът се влачи по корем и О! Изненада! Има свободни места на терен, не седящи.
Скрит текст:

Има останали седящи места от 140 лв.
Просто изберете всички ценови предложения.
Даже има няколко билета и от 300 лв.
По подразбиране излизат само правостоящите от 160 лв., защото искат да продават приоритетно от тях.

# 106
  • софия
Скрит текст:

Преди 6 мин. получих това
Скрит текст:
Дори и в момента сайтът се влачи по корем и О! Изненада! Има свободни места на терен, не седящи.
Скрит текст:
Има останали седящи места от 140 лв.
Просто изберете всички ценови предложения.
Даже има няколко билета и от 300 лв.
По подразбиране излизат само правостоящите от 160 лв., защото искат да продават приоритетно от тях.
Благодаря. Мисля, че съм достатъчно грамотна, за да знам как се прави. На принтскийна се вижда, че вчера нямаше.
Скрит текст:
Така като гледам, пак им се е бъгнала системата и ще завлекат сума ти хора с пари за месеци, защото цели сектори са свободни. Ще вземат пари за билетите, след което ще изпратят "извинителен" мейл, че е имало проблем със системата и или ще предложат някакви изостанали места, които никой не иска да си купи, или след 2 месеца ще върнат парите. Този фЮм вече го играх с тях няколко пъти. Едни и същи селски номера.
Скрит текст:

и т.н.
Нямам интерес да купувам каквито и да било билети. Коментарите ми са насочени към това, което виждам като организация.
Предлагам да спрем със спама.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 10:58 от zvаnchе

# 107
  • София
Здравейте, някой купувал ли е билети от Ticketswap? Малко ми е притеснено да взема от там...как става изпращането на билетите? Всичко онлайн ли е?
Няма проблем, съвсем нормален сайт си е, аз съм го ползвала. Реално сайтът е посредник, аз продавах там билети преди време и всичко си беше дигитално, да.

п.п. Само да кажа, че между резервирането на местата и действителното плащане на повече платформи минава време. Когато някой нацъка пет места, но не ги плати и през това време се рефрешва, то сайтът показва, че тия пет места са купени. След като не се направи плащането, те се освобождават. При доста търсени концерти се случва това. Говоря принципно.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 11:51 от Терионозавър

# 108
Видях, че се продават доста билети за концерта на Ед Шийрън и се чудя дали да не купя на дъщерите си. В последния момент е, съответно нямам възможност за детайлно проучване, така че ще бъда благодарна ако ми помогнете с информация за непълнолетните посетители. Четох, че трябва да са придружени от пълнолетно лице и че трябва да имат декларация за придружител. Имате ли идея дали декларацията трябва да е от двамата родители и дали трябва да е нотариално заверена? Въобще всякаква информация за въпросната декларация ще ми е от помощ.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 15:49 от Мaрги

# 109
  • софия
Вижте в сайта на организаторите, че тези са безумни. Там трябва да има и декларацията.

# 110
  • София
Да , декларация, не видях да се иска да е нотариално заверена, но не може без придружител. Самата декларация трябва да се разпечата и попълни, ти сам си пишеш че ще придружаваш детето си в качеството си на родител, та ако нещо стане, ти си виновен или там който възрастен упълномощаваш ...

# 111
Малко офтопик, но какво е времето в София? По прогноза може да превали утре, да търся ли някой суитчър с качулка? Не ми се иска много да се навличам, но и не искам да ми е студено, че понякога от нищото се разболявам.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 22:52 от Дидичка

# 112
Приятно хладно е, утре дават да спрат дъждовете. Леко лятно яке ще свърши работа, не е за суичър според мене
И аз мисля утре ако има някакви евтини билети на обяд да взема, но не ми е спешно.

# 113
Ах, аз съм още в лятото, на сандали и без ръкави. Значи все пак ще преровя гардероба за нещо по-подходящо.

# 114
Какви интересни концерти до края на годината ще има в България и съседните държави? За някой по-известен изпълнител, който да прави хубави концерти.Къде мога да намеря информация освен eventim (ще правя подарък за племеницата и искала на такива концерти, но нямам идея откъде да намеря)

# 115
Аз съм взела билет за Джак Саворети в София през септември. Не е много известен в България,  но има разкошен глас и много се радвам, че най-накрая го докараха тук.
Билетите се продаваха и в ивентим, и в ипейгоу.

# 116
  • Разпиляна във въображението
Ние пристигнахме към 18 часа и на Джъмбо препръскваше. Около мен на няколко каси виждах млади хора да купуват по няколко дъждобрана. Даже пуснах пред мен една двойка и коментирах, че някой може би ще ходи на концерт и те се усмихнаха. Надявам се да не вали. Пропуснахме да вземе връхна дреха.

# 117
  • София
За концерт на открито, но и в зала когато се очертава чакане отвън, винаги нося дъждобран ако се предвижда някакъв дъжд.
Досега бях навън по тениска, екстра е! Не бих планирал каквито и да е връхни дрехи, но и все пак тези усещания варират при хората.
Ползвам bbc weather, не очакват да вали след 17 часа, но все пак бих взел дъждобран.

# 118
Вчера в София при нас се изля доста дъжд. После бяхме на ресторант в и си беше хладно.

# 119
  • Sofia
В момента в София вали и е хладно. От обяд дават да се разнесат облаците, но за вечерта бих си приготвила леко връхно.

Общи условия

Активация на акаунт