Концерти - тема 2

• 40 560
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
За къде взехте билети за AC/DC - чудя се дали за Берлин или за Прага. Странното е, че в Прага са по-скъпи, като мисля, ме и в двата случая са от официалните сайтове. Може би това е останало - по около 160 евро, в Берлин има по 125 евро.

# 676
Havasi доста пъти беше в София. Ние го гледахме точно преди пандемията - последният ни концерт преди ковид Grinning Хареса ни, хубаво преживяване беше.

За AC/DC взехме за Мадрид, за втората дата там - 141,50 евро.
До Прага полетите май са доста скъпи.

Чакам с нетърпение Годсмак в събота.

# 677
И аз проверявам цени на нощувки и полети, освен тези на билетите. Да не се окаже че при по-евтини билети, цялата сметка ще е по-голяма накрая.

# 678
До Прага май само Bulgaria Air летят. Полетите не бяха много евтини.
Нощувки имаше много достъпни преди, ама с тая инфлация вероятно и те са скочили.

# 679
  • София
Ако отидем до там, по-скоро ще е с кола и ще го съчетаем с почивка, полетите са около 400-500 лв/човек.

# 680
До Прага май само Bulgaria Air летят. Полетите не бяха много евтини.
Зависи откъде. От София лети само България еър. От Варна и Бургас лети и Smartwings (освен България еър)

# 681
  • Галифрей
Изведнъж виждам пост и си викам я Драконите идват отново у нас, то било концерт с оркестър на филм където ще го излъчват. Ох тамън се зарадвах за малко 😂Викам си какво? Ама те така са го написали световно турне и прочие.

# 682
  • София
Мюзикълът Чикаго идва в София през май, купих билети:
https://www.bta.bg/bg/news/lik/854538-myuzikalat-chikago-idva-ot … ya-na-21-i-22-may

# 683
# 684
Aх, Енрике. Негов концерт е моето най-голямо лично разочарование от всички посетени до момента концерти на световни звезди. Не съм от запалените му фенове, уточнявам. Сега порових, бил е ноември 2018 в Барселона.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 11:44 от Mößbauer-Effekt

# 685
  • София
И аз сега видях за Енрике. Ох, ще фалирам то е ясно.

# 686
Това му е поредно идване в София. Но стилът му много се промени. В последните 10 години е някакъв ужасен регетон. Няма нищо общо с баладите от 90-те или латино-поп песните от 2000-2010.  Сега са някакви ужасни тупалки и чукалки, точно тип J Balvin, Maluma и от сорта, регетон. Въпрос на вкус де... Човекът следва тренда.

p.s. като споменах J Balvin, и той ще има концерт лятото в София.

# 687
  • София
Още помня безплатния концерт на Енрике със спонсор Мтел и стотиците надписани сметки след това. Нещо в последни години няма песни, които да ме грабнат, още се чудя дали да взема билети.

Imagine Dragons в Барселона на 1 юли го обмислям като вариант, любим град и любима група.

# 688
Здравейте! Включвам се и аз в темата.

По-рано си взех от предварителната продажба билети за Енрике. Тази година ми се очертава да е пълна с доста събития. За момента съм взела билети за Роби Уилямс и за J Balvin също. Чудя се все още за Guns n' roses.

От вас разбрах, че Брайън Адамс отново ще идва в България. Предния път не успях да отида, тъй като имах ангажимент, сега пък разбрах, че ще идва чак след като са свършили всички билети. Явно не ми е писано да отида на негов концерт. Grin

# 689
Най-скапаният концерт, на който съм била някога е на Енрике.
Закъсня, дойде пиян, пя толкова фалшиво, че ми стана лошо.

Общи условия

Активация на акаунт