Концерти - тема 2

• 41 905
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
ми дърти сме Rolling Eyes
аз не съм супер-фен, но ММ е

# 376
  • Бургас
За Гънс вече е потвърдено!
Има постове из фб с датите на турнето им.

# 377
  • София
Жан-Мишел Жар също идва в Арената, беше страхотно... Една дама до мен през цялото време стоеше със запушени с ръце уши...звукът й бил силен 😄

# 378
Сигурно ли е? Кой е организатор?
Защото и по-рано през деня имаше дати на турнето, но не беше изобщо потвърдено.

# 379
  • Бургас
Сега пък ето това чета.
https://zrockradio.bg/archives/news/guns-n-roses-idvat-u-nas-prez-ljatoto-na-2025
Може и аз да не съм разбрала правилно. Извинявам се за което.

# 380
Сега пък ето това чета.
https://zrockradio.bg/archives/news/guns-n-roses-idvat-u-nas-prez-ljatoto-na-2025
Може и аз да не съм разбрала правилно. Извинявам се за което.
Да, това е статията, която по-рано публикувах, заедно с непотвърдената информация за концерта. Но помислих, че има нова информация и потвърждение, затова попитах сигурно ли е и кой е организатор Simple Smile Ще се чуе, де.

# 381
и аз видях дата за София, в тукашните сайтове
четох и тема за GnR в реддит- коментираха, че техният официален сайт е отврат

# 382

Аз съм на концерт на Within Temptation довечера. Чудя се в зала на затворено с колко ли зимни дрехи да бъда. С яке, без яке...? Rolling Eyes

Благородно завиждам и се радвам, че преживяването е било положително. Те са една от групите, за които ме е яд, че не успях да слушам в България. Друг подобен концерт, беше този на Evanescense, понеже Ейми Лий ми е сред любимите вокали.

Иначе, ще следя темата и новините за потенциален концерт на GnR. Ако няма непредвидени обстоятелства, не мисля да пропускам.

# 383
Ейми пя на същата сцена в същата зала. Подозирам, че и WT затова там са избрали. Концерта няма грешка като замисъл, изпълнение, ефекти, но не можах да се нарадвам на хубавите парчета заради звука. После си ги слушах вкъщи на 5.1 канала. Sweat Smile

Шарън наистина беше жестока!

# 384
Концерта няма грешка като замисъл, изпълнение, ефекти, но не можах да се нарадвам на хубавите парчета заради звука.

Същото беше на концерта на Ерик Клептън, който чакахме 2 години/отлагаха го заради корона вируса/. Озвучаването беше под всякаква критика и не можах да се насладя като хората. Огромно разочарование!

# 385
Айде на Пинк Флойд в НДК  довечера Heart Eyes

Гънс мисля да пропусна лятото за сметка на втори Дрийм тиътър същия ден.

# 386
  • Галифрей
Бях на ricchi e poveri и беше велико! За първи път бях на техен концерт. Те са ми любима група. ❤🌹 Анджела и Анджело са най-милите и сладки хора! Публиката ги отрупа с цветя и подаръци и аз им дадох китка и ми благодариха! Радваха ми се. Изпяха специално чисто нова коледна песен.
Тези двамата много се шегуваха и пълни с голяма енергия и любов. Анджела е на 77г тя танцува, скача, тичаше из цялата сцена. Не се умори така 2 часа пяха прекрасно божествени са. Децата седяха отпред и кофеха и те им се радваха ❤ Качвам малко мой снимки

# 387
  • София
А информация кога започва продажбата на билетите има ли?
Някъде пишеше 29 ноември, което е очевидно невярно.

# 388
Няма никаква нова информация за концерт на Гънс. Следя, но досега няма потвърждение. В сайта им няма обявени никакви дати.

# 389
  • Бургас
И аз търсих инфо, след питането от съфорумката, но все още няма нищо!
ПОне да кажат - ще има или не !?
Пълно невидение!

Общи условия

Активация на акаунт