Концерти - тема 2

• 41 908
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Не, трябват ти както статична, така и динамична парола.
От банкирането не можеш ли да смениш номера?

# 361
  • Бургас
За банкирането не се бях сетила да погледна. Ще потърся. Благодаря ти!

# 362
В банкирането има опция за смяна на телефона, наистина.

Аз съм на концерт на Within Temptation довечера. Чудя се в зала на затворено с колко ли зимни дрехи да бъда. С яке, без яке...? Rolling Eyes

# 363
  • Галифрей
Винаги съм искала да отида на техен концерт те са ми една от любимата банда. Идваха у нас  но нямаше възможност да отида 😔 Знам,че сега Таря е с тях ❤ ще пеят дует.
Приятно изкарване 😘

# 364
Много добра беше Шарън, заредена с много положителна енергия, и дуетите с бандите бяха страхотни. Публиката беше много културна. Единственото, за което ме хвана страшно много яд беше озвучението. Никакво го нямаше! Провал. Средните и високите честоти не бяха добре еквализирани. Подгряващите банди почнаха с едни басове - оле-мале, имах чувството, че сърцето щеше да ми изскочи... Като в квартална дискотека. Това за рок и метъл музика не се прави, за Бога... Weary Залата беше прекалено малка, уредбите бяха огромни, като за стадион, и ставаше страшна реверберация. Като дойде ред на WT, някой се сети, че трябва да се регулират басовете, но пак високите и средните честоти не се чуваха добре... Много кофти място за концерт - не бих повторила.

# 365
За коя зала иде реч?

# 366
Palacio Vistalegre в Мадрид.

# 367
Непотвърдено засега - Гънс в София на 21.07.2025
https://zrockradio.bg/archives/news/guns-n-roses-idvat-u-nas-pre … SDIMFMWEhn42AzfqQ

# 368
  • София
Гънс идваха в София и аз бях на този концерт, може би преди 10тина години..

# 369
Да, идвали са. Миналото или май по-миналото лято бяха в Букурещ. Ходят си по турнета хората, и те, и други, и макар да е ясно, че не са каквито са били през 1992 или преди 10 години, с удоволствие бих отишла да ги слушам.

# 370
Гънс ги гледахме през юли 2023, беше епичен концерт. Да, остарели са, но не са за пропускане.

# 371
аз не можах 2022 да ги гледам, ще се редя за билети за догодина
по първоначални данни, трябваше днес да пуснат билетите , но може и да бавят за датата 29ти, както пише в статията на zrock
макар, тукашните медии да казват, че Флоренция вече бил пуснат в продажба

# 372
Гънс ги гледахме през юли 2023, беше епичен концерт. Да, остарели са, но не са за пропускане.

Ох, те всички любимци остаряха, вкл. и АЦ/ДЦ и Пърпъл, които гледахме тая година, но ги бива още!
Иска ми се  Брус Спрингстийн догодина, но останалите билети не ме устройват като цена и места и ще потърся и във fan sale по-късно.

# 373
много, страшно, зарибяваща тая тема Laughing

гледам, но ще си остана само с гледането, че не са ми удобни датите , Justin Timberlake и Jean-Michel Jarre ,с една седмица разлика двата концерта, в  рамките на Iconica Santa Lucia Fest  в Севиля

# 374
Не мога да повярвам,че все още има фенове на електронната музика,(Жан-Мишел Жар). Laughing Преди хиляда години си купих на пионера у нас Симо Лазаров,и до там... Yum

Общи условия

Активация на акаунт