Концерти - тема 2

• 41 912
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Изключително грозно и невъзпитано изказване от твоя страна! Никой не вие виновен ,че вие не си четене внимателно имейлите и не следвате указанията и не можете адекватно да си купите нормално билети.
С това приключвам този спор, защото е абсолютно безсмислено да споря.

# 346
Очевидно е на кого не му се отдава четенето с разбиране. Аз ясно написах, че съм нямала проблем с билети от viagogo, но други не са имали този късмет и са пили една студена вода.

Некоректно е твоето изказване, с което съветваш потребителката да използва съмнителен сайт, вместо официалната платформа!

Това, че не си съгласна с мен, не ме прави невъзпитана. На всичкото отгоре личните квалификации не са позволени в този форум, така че си ги спести, ако ти е възможно.

# 347
  • София
Приятел си купи фалшив билет през Viagogo. Да го разбереш на входа на залата и че няма да видиш нещо, за което си мечтал и чакал години, е голям шок.
Не твърдя, че е практика и не знам за друг случай, но този ми се разви пред очите.

# 348
  • София
Благодаря за дискусията. От официалния сайт на Роби препраща към Тикетмастър (Нидерландския, предполагам защото гледам за Амстердам). Сигурно ще взема оттам. Цените са близки с Viagogo.

Има разлчини мнения за Viagogo - някои са нямали проблеми, други са останали без билети.

# 349
  • Бургас
А със сайта на ticketstation.bg имали ли сте проблеми?
Колко време им отнема да изпратят смс с код за закупуване на билет?
От 12ч ги чакам. Не вдигат и телефона

# 350
  • софия
По-лесно ще е да се обобщи кой НЕ Е имал проблем със сайта на ticketstation.

# 351
  • Бургас
Ужас! Това сериозно ли?
Да не са им фалшиви билетите?

# 352
  • софия
Проблемът не е, че билетите са фалшиви, а че софтуерът им е куц. Обслужването също не е особено коректно. При промени в организацията си правят собствено пренареждане на продадените места, не връщат разлика от цената. Толкова е тегаво всичко, че накрая вдигаш ръце.

# 353
  • София
Ужас! Това сериозно ли?
Да не са им фалшиви билетите?
Не, не са фалшиви, те бяха организатори за Ед Шийран и на други концерти, просто много бавно става всичко и неорганизирано, но ще си получиш билетите.

# 354
  • Бургас
Там е работата,че от обяд и все още чакам смс-а!
Вече две места изпускам по разни причини.
Сега ако и това изпусна,този път заради тях,...вече не знам...
Сега в почивните дни, едва ли ще има развитие.
Много е дразнещо това!

# 355
Смс с динамична парола ли? Това е от банката.
Аз миналата седмица имах такъв проблем с моята банка, три дни ги чаках да го оправят. Звъних и в банката, и на оператора, и на Борика - сума ти нерви строших.

Оплаквам се, че и днес не успях да взема билети за Колдплей. Голям карък, предния път цял ден не можах да отворя сайта, днес пък въобще не излязох от опашката. Дано обявят още дати, има къде да ги сместят.

# 356
Съобщението с паролата пристига веднага. Аз веднъж ги бях блокирала и не получавах съобщения, но от банката ми казаха да проверя и  папка спам и блокирани. Но това само в случай,  че картата е регистрирана за онлайн плащания.

# 357
  • Бургас
Картата е регистрирана за онлайн плащания. Освен кода за тях, искат и код, който изпращат чрез смс. А такъв смс няма и не получавам!
Звънях,писах - никой няма насреща!

# 358
Не е от сайта за билети, от банката е.
Същата работа беше и при мен. Имаха някакъв проблем с оператора и ме караха да изключа безжичния интернет и да пробвам с мобилни данни. Също в приложението пристигало потвърждение на кода, но аз нямам приложение.
Голям зор беше, три дни, докато го оправят.
Коя е банката?

# 359
  • Бургас
ДСК

П.С. Сега се усетих,че телефонният номер е сменен. Различен е от този,който имат в банката. Явно затова не се получава този код.
А само с кода за интернет пазаруване дали ще стане?

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 12:39 от karzz

Общи условия

Активация на акаунт