Концерти - тема 2

• 41 923
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Тъкмо щях да пиша, че на терен обикновено не допускат под 14-годишни, на седящи може и по-малки деца, но не се сетих, че може да е за червена точка шоуто.

# 331
  • софия
И аз съм на кантар за Тил. От друга страна ни идва на крака.

# 332
# 333
Роби Уилямс ще има турне идната година.
Ние взехме билети за Дъблин.
През юни сме на Джъстин Тимбърлейк.

# 334
Много добър концерт снощи н Джеоф Тейт в джоя.

# 335
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Снощи Тоника в зала 1 на НДК. Прекрасен концерт, изпяха всички си известни и харесвани песни, много хубаво беше.

# 336
За любители на К-попа, ако някой го интересува.

Хайде на концертите през 2025

и за едни от 2-рата генерация група

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 08:40 от Danifin1

# 337
  • София
Роби Уилямс ще има турне идната година.
Ние взехме билети за Дъблин.
През юни сме на Джъстин Тимбърлейк.

От кой сайт взехте за билети за Роби Уилямс? Ние гледаме за Амстердам, но не съм купувала от Viagogo и чета смесени коментари за надежността на сайта. Но явно ще рискуваме.

# 338
# 339
Не рискувай с Viagogo.
Влез в сайта на Роби, в секцията Live, има линк към официалната платформа за всяка дата.

# 340
Не рискувай с Viagogo.
Влез в сайта на Роби, в секцията Live, има линк към официалната платформа за всяка дата.
Защо? Те са от читавите провайдъри. Никога не съм имала проблеми с тях. Най-редовно си купувам билети през тях.

# 341
През евентим.де купих билетите за Роби аз. При мен са вече.

# 342
Не рискувай с Viagogo.
Защо? Те са от читавите провайдъри. Никога не съм имала проблеми с тях. Най-редовно си купувам билети през тях.
Viagogo е платформа за препродаване.
Всеки може да ти продаде каквото си поиска, с каквато си поиска надценка.
Аз също съм рискувала с тях, два пъти, в деня на концерта, когато цените бяха наполовина, но бях готова да прежаля парите, ако нещо се обърка. Имах късмет, но знам и за хора, които не са били допуснати.

В някои случаи самите изпълнители обявяват билети, закупени извън официалната платформа, за невалидни.

# 343
Абсолютно не съм съгласна с теб. Те са провайдъри както всички останали Тикетмастер , AXS и т.н. И, да и те имат опция за препродажба на билети. И аз винаги застраховам билетите. В Англия абсолютно никога не съм имала проблеми с билетите купени от тях.  Но много е възможно да си попаднала на огледален сайт.

# 344
А, дреме ми дали си съгласна с мен или не.
Потребителката поиска съвет, помогнах с каквото можах, пък ти си купувай откъдето си поискаш.

Славата им е кофти и никой сериозен изпълнител вече не иска да работи с тях. Иначе viagogo си имат дълга история и тя рядко е била красива:

Общи условия

Активация на акаунт