Концерти - тема 2

• 41 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Замислих се. За всяко турне сетлистите едни и същи ли са или може да има вариации според това коя песен се е слушала най-много в съответната държава?
Шарън от WT ми е харесала коментар в Ютуб. Да взема да я помоля за една песен на концерта (ако е допустимо)... Simple Smile

# 316
Godsmack стартират европейското си турне от България
https://btvnovinite.bg/lifestyle/liubopitno/godsmack-startirat-e … ot-balgarija.html
22 март, Арена София.

# 317
Шоуто Pink Floyd experience ще бъде в България този месец, в София и Варна.

# 318
Привет от мен, отново 😊 Пак влизам с въпрос, и по-специално към тези, които са посещавали Театро дел Силенцио в Лаятико, Тоскана! Купих си билети за концерта на Матео Бочели (урааааа 🤩🥰🥹) догодина лятото. Тук обаче идва големият проблем. Никой от групата ни не е шофьор. Наумила съм си да се настаним в Пиза, от там обаче удрям на камък за транспорта. С обществен е доста тегаво. Видях обаче и сайт за организиран автобус специално за събитието Events in Bus. Някой да е ползвал услугите им? Доколкото разбрах, правиш си безплатна резервация и чакаш да се събере необходимият минимален брой пътници, за да се потвърди пътуването. Мен обаче много ме е шубе, че това до последно няма да стане. Отсега ме тресе треска и всеки ден дебна в сайта дали има промяна (луда работа 😅)......та, ако някой има опит с тях, бих се радвала да споделите отзиви! Мерси!

# 319
Роби Уилямс ще има турне идната година.

# 320
Дрийм тиътър с втора дата за Пловдив.

# 321
Роби Уилямс ще има турне идната година.

Много постно ми изглежда откъм дати. Дано обяви повече и по-близо до нас.

# 322
И аз на това се надявам. Че малко дати, все далечко.

# 323
  • софия
Прага е добро място за концерт и разходка.

# 324
  • SF
Кой иска да си купим билети и да ходим заедно?

# 325
Вижте какво обявиха

Билетите се пускат в продажба от 15 ноември инфо тук

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 13:43 от Danifin1

# 326
  • Бургас
Тил Линдеман ще е в София на 8 декември 2025 г !!!!

# 327
  • София
Тил Линдеман ще е в София на 8 декември 2025 г !!!!
Супер, но пише, че концерта ще е с възрастово ограничение 18+. Синът ми е голям фен, но явно няма да може да отиде.

# 328
  • Бургас
Да,така е!
Сега моя позната ми писа,че има много вулгарност на сцената. Тя миналият месец е била на концерта в САЩ,там живее.

# 329
Малко хард ми идва на мен, но ще го мислим, има време. Само да сме здрави.
Но пък взех за Годсмак вече и нямам търпение.

Общи условия

Активация на акаунт