Концерти - тема 2

• 41 890
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
И аз търсих инфо, след питането от съфорумката, но все още няма нищо!
ПОне да кажат - ще има или не !?
Пълно невидение!
https://bg-mam.ma/p/1685084/48901487

# 391
Здравейте мами, искам да ви попитам дали някоя от вас е ходила на концерт на Eric Clapton в последните няколко години? Другата година ще има концерти в Токио и Лондон, но билетите не са пуснати в продажба и не мога да се ориентирам в какъв ценови диапазон ще са, както и не намирам цени за предходни концерти. Благодаря ви предварително за споделената информация!

# 392
Инфо за неговите концерти от неговата страница Eric Clapton . Цените ще станат ясни, когато пуснат предварителните продажби. И аз чакам местните провайдъри да ме уведомят за предварителната продажба.
Според инфо от мрежата, цените ще са

П.п. Докато пиша и уведомлението за продажба на билети, взе че дойде Grinning В петък започва продажба на  билетите за Лондон.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 09:04 от Danifin1

# 393
През злополучната 2020-та взехме билети за концерт на Ерик Клептън, който се състоя през 2022-ра, но изобщо не помня каква е била цената.

# 394
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Снощи бях на коледния концерт на Веско Маринов. Човека си има твърда фенска маса, имаше хора от всякакви възрасти. Много приятно съм изненадана, чудесен концерт, смислени и мелодични песни. Веско се раздаде докрай, а на някои песни цялата зала беше на крака и пееше, и танцуваше с него. Пак бих отишла с удоволствие.

# 395
Пуснаха билети в предпродажба, но цената им е убийствена.

# 396
За съжаление, живата музика вече се превърна в много скъпо удоволствие.
Преди десетина години съм си купувала билети last minute за 20 лири, сега толкова са само таксите.

# 397
Като стана дума:

Преди десетина години съм ходила на концерти на Ъшър, One Republic, Роксет, за по 45-50 евро. Също така допреди 1-2 години по толкова беше ежегодния диско концерт с изпълнители от 80-90-те. Четири - пет часа песни на живо с 2 Unlimited, Snap, Ace of Base, Modern Talking, Boney M, Bonnie Tylor, Smokie, Haddaway, Dj Sash, ATB, Venga boys и всички за които се сещате и не се сещате. Вярно, всеки с по три песни, но куп звезди за 50 кинта. Обаче от 1-2 години насам не само поскъпнаха билетите, но и осезаемо увеличиха таксите. Imp.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 13:36 от precious*

# 398
  • София
И все пак - има звезди и звезди.
Позабравени от 80те или one hit wonder логично ще пеят за малко - то какво друго им остава. Но има и такива, които представят сложен и скъп спектакъл с високотехнологични сцени, големи екипи, мултимедия и т.н. Всичко това струва пари и ме само да се изработи, но и да се монтира, демонтира и транспортира през вечер, две, три...  Не на последно място по значение са и спонсорите. И те спонсорират различно.

Според мен днешните цени са очаквани и логични. И особено сравнени с други цени. Че то нощувка в луксозен хотел често е повече.

# 399
ние  повече залагаме на фестивалите
могат да конкурират цената на единичен билет
зависи и от музикалните предпочитания, разбира се

# 400
Пуснаха билети в предпродажба, но цената им е убийствена.

Колко?

# 401
E, това вече е грабеж ! Ще бъде само ВИП  достъп Imp Е, няма да купя билети на тези цени!!!!!!

За утешение си купих билети на нормални цени за Manowar и Браян Адамс  : Платих за 4 билета по-малко, отколкото за 1 билет на Ерик Клептън.Joy

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 20:46 от Danifin1

# 402
Като стана дума:

Преди десетина години съм ходила на концерти на Ъшър, One Republic, Роксет, за по 45-50 евро. Също така допреди 1-2 години по толкова беше ежегодния диско концерт с изпълнители от 80-90-те. Четири - пет часа песни на живо с 2 Unlimited, Snap, Ace of Base, Modern Talking, Boney M, Bonnie Tylor, Smokie, Haddaway, Dj Sash, ATB, Venga boys и всички за които се сещате и не се сещате. Вярно, всеки с по три песни, но куп звезди за 50 кинта. Обаче от 1-2 години насам не само поскъпнаха билетите, но и осезаемо увеличиха таксите. Imp.
Кой е този ежегоден диско концерт с изпълнения на живо, моля?

# 403
Open MouthOpen Mouth
Тц, тц... Вярно е грабеж.

# 404
Ние ходим в Дъблин, догодина ще е за 7 път. Но сигурно ги има в цяла Европа

Ето и от минали години:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт