Концерти - тема 2

• 41 898
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Звънче, добре, че каза, аз бях пуснала приложението по-рано и обновявах, но явно трябваше да изляза и пак да вляза, за да ми зареди. По 140 лв плюс такси купих долу правостоящи, някой успя ли на по-ниска цена?

И още нещо се сетих - купих ги на 2 пъти - веднъж 4 и после още 2, защото се сетиха в последния момент близки, че искат. Нали няма да искат да присъствам и в двата сет-а като основен купувач - дали разбрахте какво питам - да трябва да си попълня и в единия сет от 4 билета веднъж името, и в другия сет от 2 билета? Joy

ПП. Отговарям си сама - нямаше проблем да преименувам имената на посетителите както искам.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 09:57 от Olive

# 466
  • Разпиляна във въображението
И аз взех. Седящи Simple Smile

# 467
  • София
Звънче, добре, че каза, аз бях пуснала приложението по-рано и обновявах, но явно трябваше да изляза и пак да вляза, за да ми зареди. По 140 лв плюс такси купих долу правостоящи, някой успя ли на по-ниска цена?

И още нещо се сетих - купих ги на 2 пъти - веднъж 4 и после още 2, защото се сетиха в последния момент близки, че искат. Нали няма да искат да присъствам и в двата сет-а като основен купувач - дали разбрахте какво питам - да трябва да си попълня и в единия сет от 4 билета веднъж името, и в другия сет от 2 билета? Joy
Имена могат да се редактират, мисля до 14 дни преди концерта, когато ще има и реални билети с бар код.
И аз вече взимам седящи Sad, гледам да са до пътека да мога да си танцувам, но искам да имам къде да седна преди да почне.

# 468
Аз взех седящи за 120 лв. Далече са от сцената, но страничните бяха пуснати на висока цена. Поне това което видях в бързината.

Не съм въвеждала имена, всичко е на мое име 6 билета взех. Ще редактирам септември. След Ед Шийрън и опита 5 пъти да взема билети, сега просто бързах да купя.

# 469
искаме седящи, че вече нямам кръст за висене права.
То и аз по подобна причина взех странично седящо за концерта на Лаура Паузини (Арена 8888), ама седмица преди концерта пренаредиха всичко и се оказах на място пред сцената. Там, и да искаш, няма как да си седнал. Седалки има, кой стои? Още от първата песен всички прави. А като тези пред теб са изправени, няма как да виждаш и да си седнал. Пък и не сме на концерт на В. Маринов в НДК да сме седнали и да пляскаме с ръце. Та така, 3 часа.

# 470
  • София

Имена могат да се редактират, мисля до 14 дни преди концерта, когато ще има и реални билети с бар код.
И аз вече взимам седящи Sad, гледам да са до пътека да мога да си танцувам, но искам да имам къде да седна преди да почне.

Да, успях да редактирам без проблем имената.

# 471
Ааа, моля, моля - на Веселин Маринов става голям купон Simple Smile Вярно, все на безплатни концерти съм му била, но хората така се забавляват, пеят, танцуват Grinning

И нашите са седящи. ММ не може да издържи, с проблемен кръст е. Вече и аз не мога или по-скоро не искам да си го причинявам, де. Този път успях по-близо до изход да взема, малко случайно.
Именно заради местата засега се отказах за the HU.

# 472
И ние на Ед Шийрън не седнахме, но си спестихме висенето прави преди това. Нали не си мислите, че долу на терена има столове?

# 473
И ние на Ед Шийрън не седнахме, но си спестихме висенето прави преди това. Нали не си мислите, че долу на терена има столове?
Слагат понякога, но кой ли стои седнал. Помня на Алфавил, първите 3 песни (от новия им албум), непознати за всички.. хората стоят, ама после като почна Big in Japan, само от първите тонове и народът рипна нагоре Grinning
Стоял съм 4 часа на Евровизия прав, е направо умрЕх.

# 474
Въх! Маниак си. Smile Коя година си бил на Евровизия?

# 475
Взех билети за Роби и аз. Докато се натуткам, Златният кръг скочи с 20 лева. Поне с приложението всичко мина много бързо и лесно и го нямаше чудото пет пъти да си избирам билети, докато нацеля свободни.

# 476
Въх! Маниак си. Smile Коя година си бил на Евровизия?
Хаха, 2012 в Баку.  Тогава не беше толкова LGBT положението, слава Богу. А и като не е в Европа, е съвсем друго.
2016 бях на детската Евровизия в София, нали бяхме домакин.

# 477
Хаха, ходил си да гледаш Софито? :Не беше ли тя в Баку? Joy

# 478
Хаха, ходил си да гледаш Софито? :Не беше ли тя в Баку? Joy
Не съм я гледал, и Слава Богу, не съм чалгар. Отпаднала е на полуфина, аз бях на финала.
(иначе полуфиналите са по 2 часа). Никога не бих отишъл заради български певец (камо ли чалга) някъде в чужбина, това вече е смехотворно.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 15:53 от diziler

# 479
След 3 часово стоене на концерта на Таря и Марко, търся Само седящи места. На другия ден до обяд ме боляха крака и кръст. Айде, нема нужда.

Общи условия

Активация на акаунт