Концерти - тема 2

• 41 889
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Ех, не е само по филмите.
Ребъл, за да не ти се налага да ползваш шише, се сприятеляваш с хората покрай теб. Така те ти пазят мястото, докато ти прибягаш до тоалетната, после ти им връщаш услугата.

# 496
  • София
Здравейте, как успяхте да закупите билетите за Роби? Имам Фест клуб, свързано с Тикетстейшън, еми, екранът започва да ми трепти и блокира. И нищо.... Моля ви помагайте
При мен трепти, ако не изчакам да зареди страницата минута или две. След като на картата се появят всички места, чак тогава почвам да местя. Иначе забива, трепти и изчезва.
Сърдечно благодаря!!! Стана, наистина се зареди докрай и успях и да платя и всичко. Получих мейл иииии.... Да сме здрави и да ходим на концерти. Роби ми е мечта, даже го гледах, че ще има концерт във Виена, та го мислих....

# 497
# 498
Kpop TXT Act:Promise Ep.2 Europe tour

повече инфо тук

# 499
  • София
Старички са вече Стоунс, не знам дали могат да издържат голямо европейско турне. Но ако тръгнат към Европа със сигурност ще съм на старта за билети. Дано дойдат по-близо до нас, чак за София не се надявам много.

# 500
  • plovdiv
Пречат ли металните заграждения за концерти на стадион Васил Левски? Гледам билетите и картата за 160 лева , та се чудя дали да не взема от сините за 240 лева ... от концерта на Мадона не съм ходила на стадиона.

# 501
На какво да пречат?Те разделят зоните с различни цени.
Надявам се правилно разбирам въпроса ти.

# 502
  • София
Пречат, ако са откъм сцената - тоест гледайки към сцената са пред теб. Не знам как да го обясня по-добре.

# 503
  • plovdiv
Пречат, ако са откъм сцената - тоест гледайки към сцената са пред теб. Не знам как да го обясня по-добре.
Благодаря! Весели празници!

# 504
E пречат ако си метър висок!
Как ще сложат високи метални заграждения за да не виждаш?!

# 505
  • София
Или не пречат, ако си 2 метра и си изправен.
Ето за нагледност
Не пречеха на концерта на Ед Шиърън, защото сцената беше в центъра. Предполагам и на мач не пречат.
На Андреа Бочели определено не беше приятно 😐

Светли празници!

# 506
  • Sofia
Кой е този ежегоден диско концерт с изпълнения на живо, моля?

Само да ви върна на темата за фестивалите със стари диско-парчета, защото в Бургас също има и май всяка година става все по-хубав.
Предните години го пропуснах, за този се надявам да успея. Ето инфо:
https://ticketstation.bg/en/p4806-spice-music-festival-2025

През изминалата година бяха:
https://spicemusicfest.bg/artists/all
Ето и кратко видео от шоуто, за да добиете представа:

# 507
Колко часа е този фестивал? Backstreetboys са ми несбъдната мечта, и Ник май ще е най-близкото до мечтата, така че почвам да го мисля... Simple Smile

Вип билетите не изглеждат никак зле. Simple Smile

# 508
  • Sofia
Колко часа е този фестивал? Backstreetboys са ми несбъдната мечта, и Ник май ще е най-близкото до мечтата, така че почвам да го мисля... Simple Smile

Вип билетите не изглеждат никак зле. Simple Smile

Не мога да намеря информация колко време продължава, само пише, че отварят врати в 17.30 (за миналата година).
https://spicemusicfest.bg/faq

# 509
  • Бургас
До малките часове е.

Общи условия

Активация на акаунт