Концерти - тема 2

• 41 864
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
За мен по-скоро бивакуването по опашки издава липса на (житейски) опит, не другата гледна точка.

След някакво количество посетени събития не знам кво би ме накарало палатка да опъвам, не мога да си представя кой трябва да се върне от мъртвите...

# 541
  • Sofia
Имаше времена, когато концертите бяха малко, а не на такива световни турове, дори и световните изпълнители бяха малко и хората спяха в чували преди концертите. Преди доста години. Не съм го правила и аз, но времената бяха други и беше доста популярна практика сред феновете. Мадона, Майкъл Джексън, големите рок-групи...всички предизвикваха такава истерия. Но тогава слушахме музика на касетки, МТВ едва започваше и е трудно да обясниш на младите тази жажда, тръпка, приключение...

# 542
NBM, много добре описваш нещата.
Аз също не съм спала пред стадион/зала, не съм и ходила на кой знае колко концерти. В чужбина - никога.
Но си спомням тръпката и истерията, когато Металика дойдоха в Пловдив (8-ми клас бях тогава, не ме пуснаха), спомням си и вълнението на концерта на AC/DC в София. Няма да забравя един възрастен човек как ми каза "Моето момиче, чакам ги десетилетия наред и най-сетне ги дочаках".
Други времена, друг живот, други емоции. Сега нещата наистина са по-различни, но емоциите си остават.

# 543
  • Sofia
Всичко е много по-достъпно, затова се случва по друг начин. Звездите са ни на една ръка разстояние.
Но емоцията е наистина същата Simple Smile След Coldplay, аз се оглеждам с нетърпение за Бруно Марс и Калвин Харис. Имат ли нещо наблизо (Европа)?

# 544
И аз никога не съм нощувала пред залата, но обикновено за любимата група отивам рано сутринта и там вече има хора. Та още има такива, които си къмпингуват от предната нощ. При всички положения имат и стая в хотел наблизо, където да приберат палатките на сутринта и дори да вземт бърз душ.
Опашката ми е любимото преди концерта. Толкова много хора, които също като теб обичат изпълнителя, и можете да си говорите за любимата музика до безкрай.

# 545
За Coldplay в Лондон откъде купувате билети ?

# 546
# 547
  • София

Билетите за концерта в България ще бъдат достъпни от 23 януари, четвъртък, в 10:00 часа за членовете на Fest Club на цени от 120 до 390 лв., а на 24 януари, петък, от 10:00 часа стартира масовата продажба в мрежата на Ticket Station.

# 548
страхотни цени, ако ги пуснат наистина такива
и при нас бяха обявени в нормалните за тук граници 55€ -200€ , но нямаме такива, и съм го прежалила вече Unamused

Скрит текст:

# 549
След много умуване взех билети за Род Стюарт през приложението вчера.
Сега не знам искам ли още някой да прави концерт у нас или не.
Шегувам се, естествено, че да, но финансите сериозно пострадаха.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 09:13 от Дидичка

# 550
Някой ще ходи ли на НортДам дю Пари в НДК? По БНТ1 рекламата върви по два пъти на час Grinning

Аз ще ходя. Надявам се да оправдае високите цени. Не ми допада, че музиката е на запис.
Не намерих информация за продължителността.

# 551
Ако правилно помня, преди няколко години имаше българска версия на мюзикъла Нотр Дам, от Варна.

Нотр Дам за първи път се играе 1999 г. Сиугрно вече не играе никой от първоначалния състав. Гару май играеше там в онези години.

# 552
А аз, тъкмо сутринта се потупах по рамото, че се отказах от  Род Стюарт Innocent
Ще се моля за билети за The Rolling Stones Hands Pray , на 20ти май.
Due to kick off in London, the tour will also include stops in Spain, France, Germany, Italy, the Netherlands, and Denmark.

# 553
Като си решила да се отказваш,откажи се от концерта на Смоуки у нас. Щото без Крис Норман те не са Смоуки...

# 554
Като си решила да се отказваш,откажи се от концерта на Смоуки у нас. Щото без Крис Норман те не са Смоуки...
Аз на Смоуки  няма как да ида, че не съм „у  нас“ , но от Род Стюарт / в Лисабон/ се отказах, заради надутите цени на билетите - едно обявиха, друго стана...

Общи условия

Активация на акаунт