Концерти - тема 2

• 41 857
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
И ние се отказахме от Род Стюард заради цените. Множко ни се видя.

# 556
Аз взех от 160 лева, колкото за атмосферата.

# 557
  • София
А аз, тъкмо сутринта се потупах по рамото, че се отказах от  Род Стюарт Innocent
Ще се моля за билети за The Rolling Stones Hands Pray , на 20ти май.
Due to kick off in London, the tour will also include stops in Spain, France, Germany, Italy, the Netherlands, and Denmark.
Има ли дати вече обявени?

# 558
Търсих из Интернет, не намерих- тукашните казват, че английския Blitz казал, ..., на 20ти май Лисабон, и че ще бъде на Estadio da  Luz, на Бенфика Sunglasses

# 559
  • София
Аз намерих това, но е някакъв фен сайт, нищо официално
https://iorr.org/tour25/?fbclid=IwY2xjawIA5kFleHRuA2FlbQIxMAABHS … J6tLAY2vLsGJXyoyQ

# 560
  • софия

Продажбата на билетите започва на 31 януари в 10:00 ч. Цената на билетите ще е от 160 до 260 лв.

# 561
  • гр.София
В сърцето ме удариха с Ник Кейв.

# 562
Като си решила да се отказваш,откажи се от концерта на Смоуки у нас. Щото без Крис Норман те не са Смоуки...
Преди 10-15 г. имаше концерт на Крис Норман в София, но с малко публика. Рекламата беше много слаба, вървеше само по Радио 1 и медийната им група. В същата година (ако не се лъжа 2011) имаше и на Алфавил концерт, пак с медиен партньор Радио 1, без нито един афиш, без нищо. И да, вървяха реклами нонстоп по Радио 1 и Радио 1 Рок, ама.. който не ги слуша тези станции как да разбере?
Концертът на Алфавил беше планиран за Зала 1, имахме билети среден клас, нито най-отпред, нито най-отзад. И 2 дни преди концерта получихме имейли, че концертът ще бъде в Зала 3. Очевидно не е имало достатъчно желаещи и за да не стои празна залата, ни набутаха в Зала 3, като ни държаха горе пред залата 2 часа. Пускаха БЕЗ РЕД,  местата не важаха. ПРосто пуснаха първо хората с най-скъпите билети, които да сядат където искат, после пуснаха всички останали, от среден и нисък клас. Всеки седна където му скимне ,независимо колко е струвал билетът му (а това е доста нечестно).  Като влязохме вътре, казаха, че още 1 час ще чакаме, някои хора си тръгнаха. Концертът вместо в 19, започна в 21.30, представиха си най-новия албум тогава... И хората стояха седнали като на концерт на Веско Маринов с пляскане. И в момента, в който започнаха хитовете... Sounds like a melody, Big in Japan...  всичко живо рипна, нямаше вече нито един седнал и като са правостоящи, седналите и да искат, няма как да виждат, та всички си танцуваха. Втората част от концерта беше купон!

Подобна организация и на концерта на Крис Норман.  Миналата година бях и на концерт на Томас Андерс от Модърн Токинг в Зала 1, пак много слаба реклама и в резултат залата полупразна. Но човекът си изпя всички хитове. Тези с евтините билети отзад, се придвижиха най-отпред на свободните места. И така... Организация по български.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 12:32 от diziler

# 563
Ехааа, прекрасно. На крака ни идва.

# 564
  • София
Да, така аз не разбрах нищо за концерта на Мейси Грей преди 2 години, в последната минута научих, че ще има такъв, залата е била полупразна, това явно е запазено тъпо поведение относно рекламата на подобни концерти.

# 565
  • София
Ако някой иска да се раздели с правостоящ билет за Годсмак, нека ме има предвид Hands Pray

# 566
  • София
Здравейте!

И аз търся 2 правостоящи билета за Godsmack.

# 567
Замислила съм се за един Найджъл Кенеди във Варна. Има още малко останали билети и май до ден - два ще се реша Wink
За Роби взех билети с ТЕЛК решение. Само мъжът ми плати билет. Дано са на хубави места.

# 568

Лятото обещава да е горещо 😄!

# 569
Италианска музика и тази година:

Matia Bazar - 21.02.  София, Joy Station
Марина Фиордализо и Франческо Филицола заедно с Veri Italiani - 25.02. София, НДК Зала 1, 27.02 Варна ФКЦ
Умберто Тоци - 22.06, Пловдив, Античен театър

Общи условия

Активация на акаунт