Концерти - тема 2

• 41 857
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Stones отмениха европейската част на турнето Rage уж, заради логистични проблеми с първите 3 концерта- в нашите медии пише, заради Барселона и Лисабон, даже отиват по- далеч- заради шампионска лига и мачовете и в двата града Rage

# 571
  • София
Ооо! Anguished

# 572
  • София
Възрастни са вече Стоунс и аз даже се чудя как още правят турнета. Не, че ако решат да ми дойдат наблизо ще се откажа да ходя, неее, но.... Мик Джагър и Кийт Ричардс тази година стават на 82 все пак.

# 573
  • София
Обявена е втора дата за Ник Кейв в Пловдив след като първата се е разпродала бързо.

# 574
WASP ще свирят и припяват съвсем наблизо до мен, 5 минути пеша. Ама се чудя искам ли все още да ги чуя...

# 575
  • София
Възрастни са вече Стоунс и аз даже се чудя как още правят турнета. Не, че ако решат да ми дойдат наблизо ще се откажа да ходя, неее, но.... Мик Джагър и Кийт Ричардс тази година стават на 82 все пак.

Пише, че щели да се опитат 2026. Grinning Да са живи и здрави!

# 576
  • TX
WASP ще свирят и припяват съвсем наблизо до мен, 5 минути пеша. Ама се чудя искам ли все още да ги чуя...
Що

# 577
Замислила съм се за един Найджъл Кенеди във Варна. Има още малко останали билети и май до ден - два ще се реша Wink
За Роби взех билети с ТЕЛК решение. Само мъжът ми плати билет. Дано са на хубави места.

Как точно става тая работа?

# 578
Видях, че AC/DC готвят концерти из Западна Европа.
Миналата година как вървяха? Много ми се ходи.

# 579
  • софия
Пак ли?
Пак бих отишла. Страхотни старчета са високото напрежение, жесток концерт правят.

# 580
Мхм, пак
Миналата година ходихме семейно на Рамщайн в Атина, на Металика в Мадрид (и 2-та дена), Хилса, U.D.O, Disturbed и не ни останаха сили за ac/dc.
Казвах на съпруга ми, че пуснат ли турне, задължително ще ходим, те пък не чакаха да започне годината и хоп, пак.

# 581
Ох, и ММ днес ме сюрпризира с някакви мъгливи планове - следи за Мадрид. Чакаме да пуснат билетите, за да се ориентираме и да преценим да купуваме ли. Очаквам да са цифра.
Гледахме ги в София преди 100 години, но ще се радвам, ако успеем пак - нищо, че са старчета Simple Smile

# 582
АC/DC винаги! На миналогодишният им концерт се разбихме. Бива ги още!!!

# 583
Къде бяхте и на каква цена билетите?

# 584
  • София
И ние ги гледахме миналата година във Виена. Беше жесток концерт.
Цените на билетите си бяха съвсем нормални.

Общи условия

Активация на акаунт