пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 886
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, знаете ли дали пратка, пристигнала в един easybox може да бъде пренасочена към друг?
Опитвам се да се свържа със Sameday по телефона, но е невъзможно.

# 286
Не може. Колега им звъня миналата седмица с този въпрос и му казаха, че няма такава опция.

# 287
  • София
Така и не разбрах. Ако вече е включен безплатния абонамент и се закупи този, който обсъждате, 2 такси ли взимат? Или двете такси са само за клиенти, които никога не са задействали Genius?

Малко се колебая дали да го закупя, но пък имам още почти 2 неизползвани месеца. A и досега спестяванията ми са само от доставки. Simple Smile

# 288
Кампанията е изтекла на 17.11...по нея би слбедвало да няма два абонамента, но би трябвало.  Как ще е...не знам.
Значи гледаш правилника на джениус само. Но аз не бих рискувала.

# 289
Аз имах използвани 6 месеца, които бяха изтекли. Не вярвам пак да не пуснат толкова "изкушаващи" оферти...

# 290
Таня67 Моя първоначален Genius беше активен до 11.12.2024 г. Поднових го по време на ЧП. Взеха ми 30 лв (закръглям) и сега вече е активен до 11.12.2025 г. Още очаквам да ми заредят 3 ваучера по 10 лв и ваучер изненада във ФД, да видим кога ще се случи това.
Днес пристигна телефона за майка ми с Еконт, в безупречно състояние, в Емаг-ска кутия, вътре беше кутията на телефона в пликче с балончета. Очаквам още 3 поръчки, по две още няма движение, но нищо не е спешно, така че няма проблем.

# 291
Моят абонамент беше активен и ми взеха една такса.
И на мен ми дойде поръчката, но майка ми не си хареса маратонките и ще ги връщам.

# 292
Някой има ли наблюдение дали джойстиковете за плейстейшън са по-евтини в емаг, отколкото в магазините?

# 293
Оплакване от тях.

Поръчка от 13.11.2024 с краен срок вчера - доствена наполовина. 1 от 2 артикула.

Същият бях поръчал от друг сайт, но го нямаха наличен. Абсолютен автогол е поръчка на каквото и да е от румънеско, без значение от кой търговец.

На чата само ме размотават и даже последно ми обясняваха как се проследява поръчка Grinning

При всичко по-горе, данните за проследяването не са синхронизирани или не знам какво, по принцип логиката е най-актуалната информация да бъде налична в сайта на куриера, но няма да ме учуди да са генерирали и фалшива товарителница, то нали даже този SomeDay си е техен куриер...

# 294
Днес си взех сешоара от бокс на сеймдей...беше в кашонче, не гола основната кутия.

# 295
Игрите за PlayStation в eMag или в ozone са по-евтини!

# 296
  • Тра-ла-ла
Отдавна не съм връщала към емаг....може ли пратка взета от изибокс да се върне чрез куриерски офис? И на коя фирма?

# 297
Ами мен пратка, която е доставена до адрес ми даде да я връщам до бокс.

# 298

Още по-съмнително стана след разговора ми вчера със SameDay...

Първо няколко пъти ми затваря телефона автоматично системата без да се свържа дори с бота... (автоматичното гласово меню)...
След това докато чаках "на опашката" отново ми затвориха някъде на 4тата минута, та така след общо 20 или повече минути най-накрая се свързах с тях и то само за да ми кажат че пратката все още не е в техен склад.

Припомням, че в сайта на емаг пише "в склада на куриера"

Сами може да видите в сайта на куриера какво пише:
https://sameday.bg/#awb=012EMGXB15601669001

# 299
Аз имам лош опит с доставка от външен търговец - чорапи от Франция. Много се беше забавила. Тормозих всеки ден емаг...ескалираха въпроса, уж му писали.па той обещал да прати...аз му писах също но отговор не получих. Накрая дойдоха и емаг ми дадоха 10 лв компенсация.
Явно и при теб търговецът не е читав много...
Тормози ги..емаг имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт