пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 825
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Пиши им във фейсбук. На мен там веднага почти ми отговори човек.
Здравейте, коя е официалната им страница?
Благодаря!

# 331
Пиши им във фейсбук. На мен там веднага почти ми отговори човек.
Здравейте, коя е официалната им страница?
Благодаря!
https://www.facebook.com/eMAGbg
https://www.instagram.com/emag.bg_official/

# 332
  • София
Направих рекламация, нямаше проблеми и ще ми възстановят сумата. Изпратили са ми следното писмо:
Цитат
Предлагаме Ви две възможности:
- Възстановяване на сумата.
- Поръчка за друг продукт, предлаган от eMAG, с приспадане на освободената сума.
Моля, свържете се с нас по описаните начини в сайта ни преди да създадете поръчката, за да можем да отразим приспадането на сумата.

Сега се чудя кои са описаните начини за свързване? Имейл? Чат? Честно казано направо се плаша да си пиша с някакви ботове в чата. Simple Smile На  info@emag.bg ли да пиша?  Телефонът с 0700 официално вече го няма в сайта, но и не ми се иска да се обаждам, защото е платен.

Колко по-просто щеше да бъде да сложат едно бутонче в писмото и с един клик да кажа какво съм избрала. Simple Smile

# 333
Пробвай в чата..сигурно ще се включи човек.

# 334
Пробвай в чата..сигурно ще се включи човек.
По добре пусни тото има по голяма вероятност да спечелиш

# 335
писано е назад в темата как се стига до жив човек.
Който има желание, ще потърси, намери и пробва.
Който нЕма..ще пуска тото.

# 336
То жив човек не работри в тая измамна фирма

# 337
Разбирам хората, които са се опарили, но все пак не всички търговци в еМаг са некоректни. Поръчах си един бял керамичен котлон от външен търговец, като все пак проверих преди това сайта му, защото цената беше доста по-ниска от други подобни артикули. Само след няколко часа ми се обадиха да ми кажат, че е станала грешка и тази цена е за черен котлон, и ме помолиха да анулирам поръчката, за да ми върнат парите. Да, останах си без бял котлон Smile, но все пак съм доволна от бързата реакция.

# 338
  • Mostly in my mind
Как се стига до жив човек?
Признавам без бой, не ми се чете назад Blush

# 339
Как се стига до жив човек?
Признавам без бой, не ми се чете назад Blush

Аз по спомен стигах като натисна за недоставена още пратка.

# 340
Аз с формуляра за рекламация..точните стъпки съм ги писала..не ги помня.

# 341
Поръчах от двама румънски търговци и за 5 дни пристигнаха пратките. Тръгнаха с един ден разлика, но после и двете бяха заедно. Всичко е точно. Направих го най-вече за експеримент.

# 342
  • Варна
Здравейте, все още чакам обработка на поръчка от емаг направена на 15.11.24 в 07.12ч., уж доставката трябваше да е до 30.11, което е утре, а поръчката си седи на статус "регистрирана" и най лошото е че по никакъв начин немога да се свържа с тях. Писах в контактната форма, чата и фейсбук ни вопъл ни стон от тяхна страна. Към момента въобще не е ясно кога и дали ще си получа нещата.
Някой друг в сходна ситуация?

# 343
Просто анулирате поръчката.. щом досега няма движение, е малко вероятно да я обработят.

# 344
Здравейте, все още чакам обработка на поръчка от емаг направена на 15.11.24 в 07.12ч., уж доставката трябваше да е до 30.11, което е утре, а поръчката си седи на статус "регистрирана" и най лошото е че по никакъв начин немога да се свържа с тях. Писах в контактната форма, чата и фейсбук ни вопъл ни стон от тяхна страна. Към момента въобще не е ясно кога и дали ще си получа нещата.
Някой друг в сходна ситуация?
И аз имам недостоверни пратки от тогава. Пристигна само едно кафе. Хладилник поръчах също и ми звъняла за доставка, но не можех. Друго всичко чакам.

Общи условия

Активация на акаунт