пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 44 085
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Имам поръчан продукт, който съм закупила с персонален код за намаление. Въпросът ми е - ако върна продукта ще ми възстановят ли кода или не?
На мен ми възстановиха кода, но им писах преди връщането и като получиха стоката, за да напомня.

# 511
Кодът ми е от точките от BG- mama. Поръчах си чанта, но ми е малка, искам да я върна и да си поръчам друга.
Затова се чудя дали ще ми възстановят кода.

# 512
Ще го възстановят автоматично, описано е в help секцията на сайта. На мен автоматично ми възстановяват и използвани точки от кешбек на ПИБ-Емаг кредитната карта при върнат продукт.

# 513
  • София
Някой поръчвал ли е автоматична котешка тоалетна от сайта? Продава се от различни продавачи, а имам доста неприятен опит с такива, които си продават стоките през емаг. Например едната е iHunt и не намирам отзиви за тях.
Smart Start Distrib(които, не знам защо, но ми звучат съмнително Joy ) .
Чудя се дали да рискувам с друг продавач или да потърся да се изпраща от самите емаг?

# 514
Ще го възстановят автоматично, описано е в help секцията на сайта. На мен автоматично ми възстановяват и използвани точки от кешбек на ПИБ-Емаг кредитната карта при върнат продукт.
Благодаря за отговора.

# 515
Някой поръчвал ли е автоматична котешка тоалетна от сайта? Продава се от различни продавачи, а имам доста неприятен опит с такива, които си продават стоките през емаг. Например едната е iHunt и не намирам отзиви за тях.
Smart Start Distrib(които, не знам защо, но ми звучат съмнително Joy ) .
Чудя се дали да рискувам с друг продавач или да потърся да се изпраща от самите емаг?

Външен търговец е по-рисковано. Бих търсила да се предлага и доставя от Емаг.

# 516
  • на пистата
Момичета,Самдей до вкъщи имат ли преглед пратките?Поръчах нещо от емаг от външен търговец с наложен платеж.С нези куриери до сега само от фешън дейс съм взимала до автомат и никога не съм имала проблем.Обяче с нези външни търговци...

# 517
Едва ли..не ми се вярва.
Цъкни на името на търговеца и чети в раздел доставки какви са условията му.

# 518
  • Mostly in my mind
поръчах днес едно кафе за 13,99, даде ми безплатна доставка. има и разни намаления пак

# 519
  • на пистата
Едва ли..не ми се вярва.
Цъкни на името на търговеца и чети в раздел доставки какви са условията му.
Не пише да има преглед.Ами като няма да си ги държат.

# 520
Както си решиш, ти си знаеш. Имай предвид обаче че ако приемеш пратката  и искаш да я върнеш, в 99 процента от случаите връщането към външния търговец го плащаш ти, а често то е до друга държава.

Аз от външен съм поръчвала само дребни евтини неща - последно някакво вентилаторче мънинко за синко на цена от около 5 лева беше. И едни чорапи също нескъпи...винаги с наложен ги пускам, преглед не са ми предлагали.

# 521
  • на пистата
Както си решиш, ти си знаеш. Имай предвид обаче че ако приемеш пратката  и искаш да я върнеш, в 99 процента от случаите връщането към външния търговец го плащаш ти, а често то е до друга държава.

Аз от външен съм поръчвала само дребни евтини неща - последно някакво вентилаторче мънинко за синко на цена от около 5 лева беше. И едни чорапи също нескъпи...винаги с наложен ги пускам, преглед не са ми предлагали.
И аз чорапи поръчах.6 чифта найк за 25лв и 7лв доставка.Верно,не са много 32лв..ама ако ми изпратят някъв боклук за 32лв ще ме е яд 😁И аз с наложен съм пуснала,на емаг не плащам предварителни.На теб доставиха ли ти точните неща.

# 522
И аз найк..от Франция нейде бяха.
Забавиха се..писах 10 пъти на Емаг...писах на търговеца-той не отговори. Накрая дойдоха и Емаг дадоха 10 лв за забавянето.
Чорапите бяха средна работа. Абе биваха...още ги носи.

# 523
  • на пистата
Аз паръчах онзи ден и вече пратката е в склада на Самдей.Бързо действат този път.

# 524
Да, действително когато няма ЧП или намаления, пратките ги изпращат още в същия ден.
Аз поръчах в понеделник към 10 ч, пратката беше пристигнала в кутия още същата вечер.

Общи условия

Активация на акаунт