пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 896
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Как се свързвате с Емаг?

Поднових абонамента си Genius и платох 29 лв., защото ми дава много добри отстъпки. Обаче сега гледам, че ми стоят две направени поръчки. Тоест, дръпнало ми е два пъти по 29 лв.

Няма шанс с онлайн чата, вече пробвах

# 241
Писах преди няколко дена как се свързвам аз...

# 242
Как се свързвате с Емаг?

Поднових абонамента си Genius и платох 29 лв., защото ми дава много добри отстъпки. Обаче сега гледам, че ми стоят две направени поръчки. Тоест, дръпнало ми е два пъти по 29 лв.

Дали няма да е по-лесно да се свържеш с банката и да оспориш транзакцията. Емаг са суууупер бавни дори и да се свържеш с тях на чата. Все предават на някого.

П.П. Аз още си пиша с техния куриер някакви безсмислени съобщение кога съм платила на куриера доставената пратка, за която нямам разплащателен документ, нито е маркирана като доставена, а го имат описано още в първия ми сигнал...

# 243
Как се свързвате с Емаг?

Колко пъти са ти изтеглили пари?

# 244
  • Тра-ла-ла
Купих от емаг уред за гладене на пара с доставка до изибокс. Днес го взимам - стои в лекьосания бокс без каквато и да е транспортна опаковка и товарителницата директно лепната върху оригиналната кутия. Добре, че не е за подарък или продажба.

Дали, ако поръчам секс играчка или стек презервативи - пак ще ги подхвърлят така в бокса?! 😂

# 245
Купих от емаг уред за гладене на пара с доставка до изибокс. Днес го взимам - стои в лекьосания бокс без каквато и да е транспортна опаковка и товарителницата директно лепната върху оригиналната кутия. Добре, че не е за подарък или продажба.

Дали, ако поръчам секс играчка или стек презервативи - пак ще ги подхвърлят така в бокса?! 😂
Ох и аз одеве си взех ютията от Изи бокса в плачевно състояние.
Сигурно я бяха подритвали от склада до нас.
И няма опаковка нищо.
Ама пак нали дойде, чак се изненадах колко бързо, че като ги знам предни години какво чудо бяха доставките им.

# 246
Някакъв код за отстъпка в емаг има ли?

# 247
  • София
Това със смачканите опаковки е много неприятно. Аз направих поръчка на тигани до бокс, но се сетих, че ако ги видя продънени и изкривени от подмятане, нямам голям избор. За това анулирах и пуснах пак да офис, за да мога да си ги проверя и при проблем да си пусна протокол за връщане.

# 248
  • Somewhere over the Rainbow
Как се свързвате с Емаг?

Абсолютно същото се случи и на мен. Два пъти ми дръпнаха парите едно след друго и в пощата ми стоят две поръчки. В профила ми в Емаг пише, че абонаментът е активен до ноември 2026, т.е. удържали са си за 2 години. Много се ядосах. Опитах да направя нещо с тъпия им чат-бот, но не стана. Всякакви варианти за контакт опитах. Накрая май че в директен чат описах ситуацията накратко, но не помня точно откъде влязох в този чат. Получих мейл (автоматичен), че са получили съобщението и ще разгледат случая. Яд ме е, че не си направих нов профил, както правят много хора, за да получат безплатен абонамент, ами исках да съм честна и коректна с тях. Да видим ще има ли някаква позитивна развръзка.

Да допълня: от години пазарувам от сайта и досега всичко е било наред. Но тази липса на жив човек, с когото да коментираш проблема е много изнервяща...Не ми се мисли, като си представя, че това ще е тенденцията занапред при онлайн пазаруването...

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 17:14 от *Sunny_smile*

# 249
Според условията на кампанията, ако не сте имали активен платен абонамент, ще платите първоначалния абонамент и удължаване за още 1 година. И се получават 6 ваучера по 10 лв за следващи покупки. Може затова да има по 2 плащания..

# 250
Да но хората си мислят че плащат за 1 година. Не за две!
Те тия по-големи мошеници и от мобилните оператори излязоха...Rolling Eyes

За живия човек....да ти кажа скапан им е и там съпорта. От писане с четирима живи, едва петия схвана какво искам. Страшно ниско ниво...

# 251
От вчера една от поръчките ми е в Изибокс. Днес отидох да я взема, но не ми позволи да платя, имаше проблем с пос терминала. След няколко часа получих съобщение, че и другата ми поръчка е заредена, със същия код за получаване като първата, явно са я сложили в същото шкафче, което е странно - едната е от вчера там, другата от днес. Дано утре са оправили автомата и да успея да си взема пратките, преди да са ги върнали.

# 252
И аз имах 2 пратки с един код и първо се отвори едната кутия, а след това на екрана имаше нещо като "Следваща пратка" и след натискане се отвори и втората кутия.

# 253
  • Mostly in my mind
Аз още в събота имах получена пратка поръчана в петък,но чак днес ще ходя да я взема, последния срок.

# 254
Здравейте, напоследък чувам, че имало недоволни от телефони реплика, получени с доставчик Емаг. До сега само за това съм гледала като поръчвам, но сега се колебая. Някой запознат ли е има ли реални такива случаи и можем ли да сме спокойни като поръчваме от доставчик Емаг, че получаваме оригинален продукт? Трябва ми телефон, а там цените са най-изгодни. Поемам ли риск поръчвайки от там?

Общи условия

Активация на акаунт