пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 931
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • Mostly in my mind
И при мен мина плащането преди час.
Ех, изпуснах кафето Чибо, докато му се чудя...
Тази робуста ме спря. Досега все 100% арабика съм взимала.

# 226
При мен вече не ми дава наложен платеж, само плащане с карта предварително.
Харесах един стол поръчах с наложен. Харесах втори направих същото. Начисли ми по 12лв доставка на поръчка и реших да ги канселирам и обединя в едно с нова. И край вече само с предварително плащане.

# 227
При мен вече не ми дава наложен платеж, само плащане с карта предварително.
Харесах един стол поръчах с наложен. Харесах втори направих същото. Начисли ми по 12лв доставка на поръчка и реших да ги канселирам и обединя в едно с нова. И край вече само с предварително плащане.
Да не се е изчерпал и сега да е от друг търговец, който не приема наложен платеж? Аз пуснах поръчка с наложен, а преди това имам друга канселирана.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 22:41 от drago_2008

# 228
Само с доставчик Емаг поръчвам.

# 229
Трябва да се чете хубаво, защото нещо добавено в любими уж е от Емаг, изведнъж става на друг доставчик.
Има стоки, които са на външен, но доставката я прави Емаг.
 При нас освен кутии изибокс, са се появили и някакви офиси на Сеймдей обаче всичко е пълно.
Трябва да пускам поръчка до друг квартал.
Всички кутии са препълнени.
Там където кутията приема доставка - свети в зелено, когато кутията е пълна - сива е.
  Писали сте, че сутринта цените са били различни - да, различни са, защото сутринта ако стоката е била на Емаг и са изчерпани количествата, системата автоматично предлага същия артикул от друг доставчик, съответно цената е друга.

# 230
  • София
Здравейте, в сайта виждам, че боти ugg са 160 лв, а цената им по принцип е около 300 лв, как е възможно това. Иска ми се да си взема, но в същото време ми е много съмнително. Моля за мнение 😊 Харесала съм си и сешоар на jimmy, който реално е 300 лв, но в емаг е 260 лв, което вече ми е ок като отстъпка.

# 231
Ами как, мисля, че е ясно с колко огромни надценки са "стандартните" цени на повечето дрехи и обувки. Много пъти сме поръчвали и са си оригинални нещата, предполагам това ви притеснява. За поредна година взимам на детето обувки Skechers, сега взех и за мъжа ми едни боти на Columbia. Нищо не пречи да поръчате и ако не са ок да ги върнете.

# 232
И аз много пъти съм се чудила как го правят това с цените ако и да ги внасят от Румъния. Например сухата храна на royal canin един чувал 8 кг тука излиза 64 лв, а по нашите сайтове няма цена за килограм по-малко от 13-14 лв.
Същото е и със слънцезащитната козметика и някои от корейските кремове. Например един крем бях купила тук на 18 лв, а при българските сайтове редовната му цена е 40 лв. Наистина бях се замислила дали не е някакво менте, измазах го, каквото и да ми бяха пратили кожата ми буквално светна за три месеца.
За таблетките за съдомиялна, за капсулите за пране, за Ариел гел големите туби нямам никакво съмнение защото ги ползвам вече цяла година, а на такава цена от никъде другаде не съм ги вземала.

# 233
Дай сега линк към този крем от Емаг!

# 234
Правят го това с цените с оборот. Имат огромен пазар и получават големи отстъпки от своите доставчици. А нашите магазини не могат да изискват подобни отстъпки и съответно не могат и да продават на ниски цени.

# 235
Дай сега линк към този крем от Емаг!
Този е крема в момента е на друга цена от друг доставчик, но тогава ми го изпрати Емаг
https://www.emag.bg/slyncezashtiten-krem-sys-spf50-pa-ekstrakt-o … 508/pd/DJKRZSMBM/
и този доставчик, но той има доставка висока за сметка на това.
https://www.emag.bg/krem-za-lice-beauty-of-joseon-relief-sun-ric … 863/pd/DNK8Z8MBM/
Като цяло цените се сменят по няколко пъти, ако има възможност човек да ги следи излизат супер оферти.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 15:19 от Rosheen

# 236
  • София
Благодаря момичета, успокоихте ме. Ще поръчам пък, ако нещо не е наред винаги мога да върна 😊

# 237
  • Пловдив
Здравейте! Телефоните от Емаг имат ли меню и клавиатура на български?

# 238
Два телефона Самсунг съм купувала от Емаг...нормални са си.

# 239
  • Пловдив
Благодаря, Тета.

Общи условия

Активация на акаунт