пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 917
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
  • Тра-ла-ла
Доставчик Емаг не винаги значи, че търговецът е Емаг. Ако филтрирате "доставка от емаг" - ще покаже оферти и на външни търговци. Например

# 256
Поемаш риск с гаранционното обслужване. Иначе, предлаган от емаг, не съм срещала реплика телефон. Но и вече не бих поръчала.

# 257
Нямам получени реплики на телефони..два самсунга имам от Емаг. Не са от външни търговци..знайни или незнайни...обаче.

Като те е страх..поръчваш си от друго място..където са ти казали че са оригинални Rolling Eyes

# 258
Здравейте някой има ли опит с поръчки с въпросния Genius абонамент, на които изрично има сложен стикер Genius , но всъщност се оказва, че отсъпката е валидна за всички потребители, както и безплатната доставка защото е над 200 лв. сумата.Много се ядосах, защото си платих абонамента, а се оказва, че преференции няма.Писах им, отговора беше покъртителен.За мен това си е чиста измама.

# 259
Точно в момента няма голям смисъл от Genius абонамента, особено ако поръчвания продукт е над сумата за безплатна доставка без абонамент.. От 2 седмици няма Genius ваучери за отстъпка, доставката не е до 24 часа както беше преди черния петък. Иначе аз си го ползвам откакто го пуснаха и по техни сметки имам спестени 270 лв. от ваучери и безплатни доставки..

# 260
За мен е безсмислен този абонамент.
По време на тест пепиода имам една  поръчка с genius..спестени около 30 лв май бяха. И това е то.
Другата ми е от външен..там джениус не лови.
Абсолютен...излишък за мен поне.

# 261
Получих си поръчката от Емаг.
Както съфорумка беше писала, продуктите бяха подхвърлени в кутията. Преди като съм поръчвала винаги са идвали в кашонче опаковани.

# 262
  • Варна - Черна гора
Здравейте,

Някой дали е имал проблем с плащане в ЕМаг?
След въвеждане на данните на картата трябва да потвърдя плащането чрез М токън и ... до тук.
Не получавам искане за потвърждение на телефона. Картата на е Пощенска банка.
Сменях браузър, инсталирах нов токън, но промяна няма.

# 263
Получих си поръчката от Емаг.
Както съфорумка беше писала, продуктите бяха подхвърлени в кутията. Преди като съм поръчвала винаги са идвали в кашонче опаковани.

И в декатлон е така - днес получих яке на топка, омачкано, без найлонова опаковка, прашно сякаш е влачено по пода...в един кашон небрандиран дори.
Отвратително мърляво отнашение!!!

От емаг чакам сешоар до кутия...ще го видя как ще го получа

А...и печка пратих за ремонт....там поне всичко беше гладко като процедура. Да видим ко ще излезе накрая ..Nerd

Вчера платих онлайн към емаг....нямаше проблем при мен. Потвърди ми веднага плащането.
Вижте си картата и банката според мен.

# 264
Аз съм на Пощенска банка, поръчах и платих на ЧП без проблем.

# 265
В самия ден на 15.11 всичките  ми поръчки минаха без потвърждение от М токън, досега това не беше ми се случвало, ама нали бързах тогава.

# 266
Как се свързвате с Емаг?

Поднових абонамента си Genius и платох 29 лв., защото ми дава много добри отстъпки. Обаче сега гледам, че ми стоят две направени поръчки. Тоест, дръпнало ми е два пъти по 29 лв.

Няма шанс с онлайн чата, вече пробвах

Абсолютно същото се случи и на мен. Два пъти ми дръпнаха парите едно след друго и в пощата ми стоят две поръчки. В профила ми в Емаг пише, че абонаментът е активен до ноември 2026, т.е. удържали са си за 2 години. Много се ядосах. Опитах да направя нещо с тъпия им чат-бот, но не стана. Всякакви варианти за контакт опитах. Накрая май че в директен чат описах ситуацията накратко, но не помня точно откъде влязох в този чат. Получих мейл (автоматичен), че са получили съобщението и ще разгледат случая. Яд ме е, че не си направих нов профил, както правят много хора, за да получат безплатен абонамент, ами исках да съм честна и коректна с тях. Да видим ще има ли някаква позитивна развръзка.

Да допълня: от години пазарувам от сайта и досега всичко е било наред. Но тази липса на жив човек, с когото да коментираш проблема е много изнервяща...Не ми се мисли, като си представя, че това ще е тенденцията занапред при онлайн пазаруването...

Hов профил можеш да направиш но с друг телефонен номер. Със стария телефонен номер не става. Системата отчита че вече този номер се ползва на стария профил, и не те пуска да продължиш новата регистрация

# 267
  • Mostly in my mind
Два профила имам аз. Имейлите са различни, но тел.номер е един и същ и на двата акаунта.

# 268
Вчера пробвах и не стана. Изписа ми в червено че номера вече се ползва на друг акаунт. Искаше тел. номер за да потвърдя регистрацията чрез SMS, и като напишеш номера в полето го отхвърля

# 269
Според условията на кампанията, ако не сте имали активен платен абонамент, ще платите първоначалния абонамент и удължаване за още 1 година. И се получават 6 ваучера по 10 лв за следващи покупки. Може затова да има по 2 плащания..
Е това никъде ясно не беше написано. И аз съм в същата ситуация с две тегления. И за първото ми поиска потвърждение през банкирането, а за второто не….и картата не мога да си изтрия от профила. Силно се надявам да не решат сами и за още една година да го удължат. Съответно и аз не мога да се свържа с тях…

Общи условия

Активация на акаунт