пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 814
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Тъкмо прочитам мнението и щях да питам за телефона за връзка, на който да сме търпеливи и настоятелни. Викам си  пропуснала съм някой нормален за набиране номер и после дочетох за сметката....
Пиша им имейли аз и честно да ви кажа бързо ми отговарят (поне по 1 път на ден, когато водим дълга кореспонденция).

# 361
Дайте идеи как да процедирам с качването..
Разпечатах листи от сайта, ама ми е лекинко притеснено...кръвното май пак ще го вдигна Laughing

# 362
Като дойде му кажи че трябва да се качи до етаж и че искаш да видиш за външни наранявания. Ако откаже знаеш какво да правиш.
Ако я развали пак той ще я мъкне обратно до магазина. Ще му я върнеш веднага Laughing

Ще му се отели вола да я разнася напред назад
Пералня не се купува всеки ден

# 363
  • Mostly in my mind
Преди малко ми се обадиха от емаг. Във връзка с една объркана фактура преди 2 седмици. Даже бях забравила...
От този номер ми звъннаха +359882637998

# 364
Все тая..това е изходяща линия. Не може да ги набираш.

# 365
Едните уреди миналата година, като ги достави момчето от Сейм Дей, ги качи с количка с едни въртящи колела много лесно. Притесняваше се само да не дойде някой да му свири, че беше блокирал улицата. Ама сега до 7-мия етаж знам ли какво ще стане.

# 366
И на сеймдейддва пъти писах, нямам отговор още...
Аз със "НякойДен"(SomeDay") се свързах успешно по телефона 2 пъти, ама трябва да си доста настоятелен и сравнително търпелив, че на всичкото отгоре и сметка се трупа от този техен телефон...

# 367
Едните уреди миналата година, като ги достави момчето от Сейм Дей, ги качи с количка с едни въртящи колела много лесно. Притесняваше се само да не дойде някой да му свири, че беше блокирал улицата. Ама сега до 7-мия етаж знам ли какво ще стане.

Това са редовните номера. Те са майстори на лъжата и правенето на номера, целта е бързо да вземе парите и да избяга. Купувача да му мисли и да се чуди кво да прави китука дето е решил да купи

# 368
Утре започва ново намаление. Добавила съм разни неща в любими, та утре сутринта ще видя какви цени са нафраскали.

# 369
Да кажа на Драго да си търси хамали.
Току що дойде буса, нагляра слезе с ръце в джоб и пита хилейки се кой ще я качва.

В чата...15 лв ваучер..пратката била върната към подател..няма да ми я доставят.
Толкоз. Както искате го разбирайте!!!

Снимах чата..който не вярва..предоставям снимки Joy

И два дена ги питам нали така няма да има проблем. Да да....ето пиша ви го..покажете го...

Смешно ми е чак. Малоумщина пълна.

Значи пак да поръчам пералня която пак няма да ми качат..тЕй ли? Ам чудесно просто... Joy

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 18:05 от teta75

# 370
Аз ти казах че така ще стане. Моята пералня от Емаг, куриера слезе помогна да я свалим на тротоара, взе парите качи се на буса и тръгна. Ти си я върнала и добре. След това я огледах отвън, преди да я кача. Слава Богу, беше здрава поне външно, но не знаех дали ще тръгне  Sweat Smile. Аз не я върнах, защото точно тогава имах помощник и не знам какво щях да правя ако бях сам. Щях да търся помощ.
Емаг се излагат и губят клиенти

А някой ми обясняваше че са длъжни да я качат до етаж ( като го посочиш ), и Емаг са написали ясно и точно какво и как става. Видяхме как става Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 23:05 от dsfds

# 371
Teta, чаках да пишеш, благодаря ти! Направо си е подигравка това, особено като знам и винаги, че има нерви покрай техните поръчки/доставки! Освен това и гаранцията им е по-къса - като има акция на Бош 5г, при тях си остава 2г.
Моят хладилник не помръдва от статус подготвен за доставка...

# 372
Всяка гаранция над 2те години по закон е бошлаф работа. Имам отговор от КЗП...мога да ви го кача ако искате. Те са до 2те години...после се жалиш на арменския поп ако ти откажат ремонт на четвъртата.

За Бош регистрираш в сайта на Бош за още 3г...но аз казах какво мисля за удължената.

Нищо не предплащам...подозирах че така ще стане. За това три дена ги питам, три дена ме уверяват че са длъжни и ще я качат....е...не я!

Аз съм ок...ще взема от технополис..реала, качването им е 10 лв на етаж. При онлайн покупка нямат качване, но ако е от магазин си е уредено.

Снощи Митето от чата ми е пратил недомаслен мейл..тия не са добре, честно.
Като я поръчам пак...пак ли същият филм ще играем с куриерчето?????
Сега пък била повредена...тия лъжат че се късат....първо аз съм я била отказала, после при транспорта счупена..утре сигурно ще пишат че аз с м я повредила..нищо че дори не отвори бусчето циганчето

Днес ще пускам жалби. Напоителни и до много адресати Grinning

Забравих да кажа че никой куриер не знае кво пише на сайта Емаг за качването. Снощи еконт ми носи пратка...питах то, каза бих ти я качил щот се зтаем, ама не сме длъжни.
Тоест каченото в саъта е ПОДВЕЖДАЩА потребителя информация..и подлежи на санкция, която ще се погрижа да получат. А ваучера от 15 лв Митето може да си свие на фунийка, и...нали Joy..да си го сложи. На бюрото Satisfied

# 373
  • София
Поръчах си прах за петна на Ариел. Реших, че е по-скъпо от в Амазон.де до Де с платена доставка, а после с транспорт до тук, няма да ходя до GGBG, но пък ще стане по-бързо до автомат.
Двойно положително отрицание. Чакам вече седмица.

# 374
Немския амазон вече доставят и до БГ безплатно над опр.сума. Виж в темата за амазон.

Общи условия

Активация на акаунт