пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 822
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
На мен ми бавят пералнята поръчана оня ден. Краен срок днес..има само товарителница но не е взета от сеймдей още. Уж ще проверявали сега....да видим.

Лолита...свързах се с човек на  сервиз- как да регистрирам формуляр за реклам. - не.

# 346
Здравейте, искам да попитам при връщане на поръчка от Емаг съм посочила адрес на офис на Еконт. Някой има ли опит с връщането на пратки, дали ще я вземат от там или трябва да дам личен адрес? (артикулът се предлага и доставя от Емаг и беше доставен в този офис на Еконт)

# 347
  • София
Направих поръчка от сайта на "Черния петък", преглътнах, че през следващите дни цената не се промени... но вече ми дойде в повече, като получих мейл, че ми е била доставена пратката и да дам оценка, а аз нямам никакво известие и никаква яснота - днес 01.12-ти.. и още нямам известие. Да не говорим за трудната комуникация с тях.

Успях да се свържа, за да потвърдят и в чата, че поръчката не е доставена. Днес получавам мейл, че ми се извиняват за неудобството и че ми дават ваучер на мижава стойност (сравнение с тази на поръчката ми)... просто ще се замисля вече дали изобщо да пазарувам оттам.

# 348
  • София
Има ли начин да се разбере дадена оферта с Genius до кога е? Сложила съм едни котешки консерви в кошницата още в петък и чакам някой да ми приспадне сумата за връщане от рекламация. Още не сме се свързали. Simple Smile Мисля си, че утре (по понеделнишки Simple Smile) цената може вече да е друга.

За тази оферта става въпрос  https://www.emag.bg/mokra-hrana-za-kotki-nuevo-ptiche-6x400-gr-4 … 714/pd/DFGMBCBBM/

# 349
А аз се чудя как да се свържа с емаг бързо, ако куриер откаже качване до етажа.
Пише ако ви поискат пари, обадете се незабавно на емаг.
Е как да се свържа??
Вчера като си писах и питах това...тя ми пише чакайте да видим първо що се бави доставката.
Е нормално ли е това? Изобщо не вярвам че сеймсей са запознати какво пише на сайта на емаг!

# 350
Семдей не са ли на/ към Емаг?
Ако ти откаже преглед  и качване ти му откажи плащане. Да си научи урока че клиента има последната дума
Като му я върнеш 5 пъти, накрая на гръб ще я носи. 100 кила ще му дойдат добра тренировка

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 00:00 от dsfds

# 351
Аз ще я откажа..ма да не вземе нарочно да я повреди нещо...да я пусне от високо в камиона..нещо такова...нямам вяра.

# 352
teta, точно това си мислех и аз онзи ден. Поръчала съм фурна и хладилник 2 метра с качване до 7 етаж уж. Асансьорът още не е пуснат в сградата, че е нова. То хубаво ще откажа доставката, ама те като върнат поръчката, аз ще остана без уредите купени на намаление, а цената им вече е или друга, или са изчерпани... И разбира се, няма как веднага да звънна и да се свържа с някого, а и какво ще направи той, ще се скара на шофьора ли?
Иначе на 2 места писах етажа, че нали ако не е вписан при поръчката, не са длъжни да качат според ОУ.

Аз пък им писах с друг проблем: при рефрешване на страницата или връщане назад, не знам кое от двете, са ми се променили данните за купувача. По дефолт винаги ми излиза юридическото лице, а аз бях променила ръчно на физическо за купувач. Забавих финализирането на поръчката и върнах стъпка назад и рефрешнах, при едно от девете системата им е променила данните без да забележа и сега имам издадена фактура на фирмата. Писах да я сторнират и преиздадат на фиическото лице, ама дали могат никой не ми отговаря.

# 353
В чата имаще функция промени данни за купувача..или адреса беше.
Разцъкай ако искаш...

# 354
Ох, и аз опрях до Ема и това се оказа най-тъпия чат бот, с който съм комуникирала Smile Само повтаря, че поръчката ми ще бъде доставена до 30 ноември. Не отрази забележката ми, че 30 ноември вече мина, нито пожела да ме свърже с човек. Ами разговорите с бота на Тему например са си направо удоволствие в сравнение с тази измъчена Ема Trollface

# 355
Мен ме свързаха с човек, но то особена полза няма. По-тъп е и от бота чата с него, само повтаря щял да пита..сякаш е недомаслен. Ми да пита в момента и да ми върне отговор...

И на сеймдейддва пъти писах, нямам отговор още...

# 356
В чата имаще функция промени данни за купувача..или адреса беше.
Разцъкай ако искаш...

Мерси много!!! Не ми беше хрумнало, след като няма опция в самия профил, се поразрових и Ема ми даде линк за попълване на формуляр. Попълних го, но нямам голяма надежда, защото са написали, че могат да правят дребни промени по издадени фактури, иначе на всички други изисквания, за да се нанесе корекция отговарям.
Дори не съм ги питала какво става с моите поръчки от 16-ти. Едната я отказах, другата седи със статут подготвена за доставка и до там.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 15:03 от drago_2008

# 357
Не ги и питай. Свързах се преди малко с човек, след като бях 65 на опашката, било подадено запитване към склада, отговор в рамките на няколко работни дни сечакал. Колко....един господ знае. Докато си чатих гледам звъни ми телефона и пише Емаг....вдигам, да съм ги оценяла от 1 до 5 и затвориха. Това ако не е гавра, здраве му кажи...
Не можела да звънне тая нито в склада, нито на сеймдей, не работела с телефони, имало било ред за подаване на запитвания, видиш ли.
Само дето ми вдигна кръвното от сутринта...

Кръвното се опраЙ Joy
Пратката ми иде, пуснах я в парселс ап и гледам е в съседен град.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 10:39 от teta75

# 358
Не са радвай, рано е още, че нали трябва да ти я качат Laughing Ще стискаме палци и ще чакаме отзиви как е минало всичко!

# 359
И на сеймдейддва пъти писах, нямам отговор още...
Аз със "НякойДен"(SomeDay") се свързах успешно по телефона 2 пъти, ама трябва да си доста настоятелен и сравнително търпелив, че на всичкото отгоре и сметка се трупа от този техен телефон...

Общи условия

Активация на акаунт