пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 839
  • 734
  •   2
Отговори
# 420
Егати сагата. Хем ми е смешно, на техните действия естествено .. хем е плачевно нивото на обслужване и то не само в Емаг.
Трябваше да я оставиш, да си дойдат пак, да се запънат отново и да видим трета серия какво ще измислят. Колко пъти ще си бият главата в една и съща стена, докато не се уточнят със собствения си куриер? Ток не тече по веригата, нито мисъл.
Интересно от КЗП какво ще кажат и направят. Аз съм ги давала вече на Комисия по съобщенията Сеймдей и така си извъртяха нещата в тяхна полза, че не ми се занимаваше повече.

# 421
Прави сте..точно така е.
Тъпа работа.

Нека просто махнат от сайта лъжата че качват до етажи. Друго не искам.

Дано и Драго да е пуснала жалба до КЗП за отказите да качват. Както и всеки потърпевш.

Нали ви качих последният чат с Емаг в който ми написаха ясно че над 25 кг си длъжен да осигуриш хора за качване. Пишело го било в сайта на всяка куриерска фирма уж. Ок..съгласна съм да е така..но тогава защо в Емаг пише друго. Не само пише а и ме уверяваха двама от чата че ще качат...ей това ме убива. Шмекерии на дребно. Много е дразнещо.

# 422
  • София
Всеки с проблемите си с Емаг.. Имах пратка от Черния петък, след неуспешните ми опити да се свържа с Емаг - звънях на куриерската им фирма SameDay ли какво е... та едвам се свързах с тях , но съм си упорит инат и реших, че няма да се откажа. Та.. да видите как още в същия ден пратката ми беше доставена, вярно в 19:30 вечерта, но доставена. Освен нервите, заплатих 4 лева без ддс за разговора си с този националния им номер.

Повече със сигурност след този горчив опит няма да си го причиня пак да пазарувам от тях, винаги ще имам много наум.

Живея на първия етаж - куриерите качиха пратката, въпреки че не бяха длъжни, тя си беше обемиста, дадох им $$ да се почерпят за услугата.

# 423
  • Mostly in my mind
Споделям много хубави и изгодни таблетки за съдомиялна. С кода идват под 30 ст. за брой. В Лили да не казвам каква е цената https://www.emag.bg/kapsuli-za-sydomijalna-finish-ultimate-plus- … ?ref=fav_pd-title

# 424
В Лили е безумно скъпо всичко.

# 425
Здравейте, когато ви откажат поръчка, колко време им трябва да ми върнат парите?

# 426
Аз не плащам предварително и не мога да помогна.

# 427
Здравейте, когато ви откажат поръчка, колко време им трябва да ми върнат парите?
моята поръчка ми я отказаха на 13.12 и вчера парите бяха върнати в сметката ми, като в деня на отказване на поръчката ми изпратиха имейл с този текст
Скрит текст:
Сумата от 26.39 лв. скоро ще бъде в твоя акаунт

Завършването на банковия превод може да отнеме до няколко работни дни. Благодарим ти за търпението! Simple Smile

В твоя акаунт ще намериш данни за поръчката, за която възстановихме посочената сума.
в знак на извинение трябва да получа ваучер на стойност 15 лв

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 15:39 от Rosheen

# 428
  • Бургас
Здравейте, получих счупен продукт, въпреки доброто опаковане. Как се свързвате с човек от съпорта, за да попитате как се процедира в този случай - нов продукт ли ще ми изпратят или частичен refund защото ще се наложи да го лепя?
Виждам един бутон "започни чат", но в опциите на бота не виждам "свързване с агент" или нещо подобно.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 14:49 от ВсеТая

# 429
От кого е купен?

# 430
Като започнеш чата, отиваш на "Начини наплащане" / после "Проблеми с плащане"(или подобно"/ и накрая искаш да платиш "с проформа", то ти казва че това щяло да забави доставката, натискаш Да и чакаш...

А за мене перманентното решение на проблема наречен Емаг е това:

# 431
# 432
  • 🌊
И аз към въпроса на ВсеТая. Агенти вече само за Genius ли има?
Изпратих повреден часовник и пише ако имам въпроси да им пиша на каналите. Кои канали - noreply имейла или чатбота, който не може да отговаря и само ми се извинява?

# 433
  • Бургас
И аз към въпроса на ВсеТая. Агенти вече само за Genius ли има?
Изпратих повреден часовник и пише ако имам въпроси да им пиша на каналите. Кои канали - noreply имейла или чатбота, който не може да отговаря и само ми се извинява?

Аз се записах за 6 месечен Genius тестов период, но не виждам опция да се свържа с реален агент.

# 434
Няма такива предимства за джениус.
Каналите са чата..каквито са за всички .

Общи условия

Активация на акаунт