Къде в Русе - 14

• 29 669
  • 556
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
И на мен ми се иска да си поговоря с психолог. Идея си нямам обаче как се провежда терапията и най-вече колко струва?
Плаща се на час ли?

# 226
На посещение се плаща. Отиваш и говориш. Задава ти ориентировъчни въпроси

# 227
Ама то пак от проблема зависи. Има психолози, които работят предимно със зависимости, други - със семейни проблеми...

# 228
Здравейте! Има ли автобус или влак София-Русе след 18,30. Гледам в интернет,излиза само Юнион Ивкони ,последен в 18,30.

# 229
  • Русе
София- Силистра?

# 230
Има ли някъде в града книжарница, която да продава учебници на издателство Клет, че дребния си е изгубил един у-к

# 231
Здравейте,къде мога да отида за преглед на 5-годишно дете,не спира да кашля,буквално през секунди кашля сухо

# 232
Спешния в Медика, ако ЛЛ има договор с тях.
До колкото съм чела, д-р Даскалова преглежда в тях. Можете да ѝ се обадите по телефона.
Докато се ориентирате къде да го заведете му помогнете с инхалация, ако е възможно.
Ако имате инхалатор - включете го само с физиологичер разтвор да подиша, ще му помогне.
Ако нямате - или правите стандартна инхалация - да стои над изпаряваща се вода, покрито с кърпа или влизате в банята и пускате горещата вода да тече в мивката, да стане пара, да диша там.

# 233
Благодаря!
Но проблемът е че сме на път,пътуваме към Русе

# 234
Педиатрия.
Доктор Даскалова е добър вариант, защото е и алерголог.

# 235
В педиатрия няма да ме върнат,така ли?

# 236
Абсурд да ви върнат.
Винаги са били много отзивчиви, когато сме имали нужда от тях!

# 237
И в Канев да отидете няма да Ви върнат. В Медика ако не сте от Русе, ще е платен прием.

# 238
Има ли някъде в града книжарница, която да продава учебници на издателство Клет, че дребния си е изгубил един у-к
Не знам за книжарница, но първо може да проверите в оказиона до СБА-то.

# 239
Здравейте някой знае ли кога LC Waikiki ще отвори след ремонта в Мол а ?

Общи условия

Активация на акаунт