Къде в Русе - 14

• 25 179
  • 483
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, моля за препоръка за пране на мека мебел.

# 286
Може ли да препоръчате добър хирург в Русе за операция на херния
Д-р Симеонов, началника на хирургията в МБАЛ Канев.

# 287
Моля за препоръка за добър ортодонт, някой да е посещавал д-р Милка Сербезова?

# 288
  • BG
Не я препоръчвам.

# 289
Не я препоръчвам.

Бихте ли споделили защо?

# 290
Не я препоръчвам.

Бихте ли споделили защо?
Нагла и нахална! Държи да се извадят всички мъдреци, независимо дали растат накриво или без проблем. Отделно, че лечението се проточва много.

# 291
Моля за препоръка за салон за маникюр с обикновен лак в Русе. Благодаря!

# 292
Здравейте,интересувам се от добър зъболекар който да вади зъбчета на малки деца

# 293
Здравейте, някой може ли да ми препоръча добър адвокат по трудово право

# 294
За зъболекар има прекрасни отзиви за д-р К.Владимирова - Руми Дент https://bglekari.bg/stomatologiq/item/1989-agppd-rumi-dent-ood-s … chen-kabinet-ruse Тя работи с наистина малки пациенти. Бяхме препратени към нея, а тя съответно ни препрати към колегата си д-р Йорданов, от когото съм доволна.
Моите момчета са вече тийнейджъри. За първи път ги заведох при д-р Доника Дойнова (тогава Манева) https://www.facebook.com/people/%D0%94%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D … /100063727114997/ - още помня вниманието и отношението към децата. Все още посещаваме кабинета с удоволствие, независимо при коя от двете съм успяла да запиша час.

# 295
За детски зъболекар препоръчвам този зъболекар. Много внимателна и спокойна.

# 296
  • София
Здравейте,

На сина ми (23 г.) наскоро след зъбна снимка се оказа, че са започнали да му растат два мъдреца хоризонтално и се налага оперативно отстраняване, защото са под венеца и не са поникнали. Много се притеснявам от подобна операция, особено ако е с пълна упойка и интубация. Ще съм блгодарна, ако може да ми препоръчате хирург в Русе, който би могъл да направи подобна операция. Ако някой има личен опит да сподели, ще ми е от голяма полза. Нямаме много време да мислим, понеже тези мъдреци пречат на съседните зъби и ще ги сбиват с времето.

# 297
Здравейте,

На сина ми (23 г.) наскоро след зъбна снимка се оказа, че са започнали да му растат два мъдреца хоризонтално и се налага оперативно отстраняване, защото са под венеца и не са поникнали. Много се притеснявам от подобна операция, особено ако е с пълна упойка и интубация. Ще съм блгодарна, ако може да ми препоръчате хирург в Русе, който би могъл да направи подобна операция. Ако някой има личен опит да сподели, ще ми е от голяма полза. Нямаме много време да мислим, понеже тези мъдреци пречат на съседните зъби и ще ги сбиват с времето.
Препоръчвам доктор Пламен Бързашки. Работи/идва в определени дни в клиниката на д-р Деян Славов. Занимава се точно с такива сложни случаи, изискващи операции, звъннете и попитайте да ви погледнат снимката, щом имате, и да ви дадат повече информация какво е нужно.

# 298
Аз имах точно такъв мъдрец, който под венеца, изникнал хоризонтално, притискаше другите зъби напред. Мен ме оперира, но преди 15 год. д-р Дуков. Само с местна упойка. И аз съм била на неговата възраст тогава, спомням си колко много се притеснявахме. Мина чудесно и без усложнения!

# 299
hobb, само без паника. Бъдете спокойни, всичко ще е наред. Моите мъдреци така си растяха - всичките. През годините са вадени с местна упойка. Първият преди около 19-20г. (да съм била на 23-24) ми го извади д-р Гриша Цеков. Последният изваден - преди ок. 5 г. - д-р Миланов.
Скрит текст:
Ако има сутрешен ранен час за процедурата е добре да е закусил. При първото вадене нямах навика да закусвам сутрин, само кафе пиех, а процедурата беше за 8 - 8:30ч. и след поставяне на упойката започнах да припадам, не съм губила съзнаниие, бързо ме върнаха в релси. В началото на 20-те си години бях хипотоничка и имах зад гърба си някой и друг припадък от ниското кръвно. Всичко мина, не съм усетила нищо, да съм изпила 2 аулина за 2 дни след процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт