Къде в Русе - 14

• 24 666
  • 473
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
Преди няколко месеца си вадихме документи. Първо трябваше да минем през психото, зададоха ни няколко въпроса. След това в транспортна, трябваше скенер да ни направят, но когато ни видяха, казаха че сме много млади и нямало нужда излишно да ни подлагат на това. Взеха ни кръв, изчакахме резултатите и това беше. Личните ни лекари казаха, че от тях бележки не се издавали ( защото първо от там започнахме ).

А помните ли цени ? Плаща ли се нещо?

# 31
Със абсолютна точност не мога да ви кажа, но не повече от 150 лв ( включително и таксата в общината ) за двама ни. Моите очаквания бяха, че ще е по толкова на човек, не за двама, но не беше чак толкова скъпо. От декември месец е това. Не вярвам да са ги променили цените.

# 32
  • Русе
Със абсолютна точност не мога да ви кажа, но не повече от 150 лв ( включително и таксата в общината ) за двама ни. Моите очаквания бяха, че ще е по толкова на човек, не за двама, но не беше чак толкова скъпо. От декември месец е това. Не вярвам да са ги променили цените.

Благодаря ви

# 33
Здравейте,
Може ли да споделите отзиви за първи клас за училище СУПНЕ "Фридрих Шилер" /"Дойче Шуле"-Немската/ ? За преподаватели, които ще поемат първи клас, за графика на децата( кога започват училище и кога свършват), за занималня, абе за всичко каквото се сетите. Благодаря !

# 34
Привет
Предстой ни сватба и сме в търсене на водещ и дж. Може ли препоръки и ориентировъчни цени?

# 35
Привет
Предстой ни сватба и сме в търсене на водещ и дж. Може ли препоръки и ориентировъчни цени?
Миналата година бяхме гости на сватба и много ни хареса диджея, направи сватбата голям купон, но за цени не мога да кажа. Оставям линк към профила му в фб: https://www.facebook.com/djdachno

# 36
ДЖ Данчо беше и на нашата сватба.
Водеща ни беше Николета ( happy clever kids) . Моя приятелка от кукления театър също съм виждала да води сватби- Йоланда Димова.

# 37
+1 за ДЖ Данчо

# 38
Препоръчвам  https://www.facebook.com/djmartinsla.Той беше диджей на нашата сватба и останахме доволни.

# 39
Искам да взема домашно пиле (не живо) за супичка. Във Фейсбук понякога ми излизаше такава обява, но сега не мога да открия нищо. Някой да знае откъде мога да купя?

# 40
Днес точно видях обява за домашни пилета на един магазин за мляко, сирене, колбаси и т.н. тип фермерски  който е до Билата на ул.Видин. След като се излезе от Билата веднага до него в дясно.

# 41
Днес точно видях обява за домашни пилета на един магазин за мляко, сирене, колбаси и т.н. тип фермерски  който е до Билата на ул.Видин. След като се излезе от Билата веднага до него в дясно.

Много благодаря - знам го магазинчето, ще погледна.

# 42
Пилетата там са чудесни !

# 43
Ех заинтригувахте ме с тези пиленца, дайте имфо малкo -цена, разфасовка.

# 44
По спомен 9,90лв/кг

Общи условия

Активация на акаунт