Къде в Русе - 14

• 24 630
  • 473
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте! Има ли в Русе магазин на Матстар сега и по-специално ме интересуват сандали и джапанки Ипанема къде могат да се намерят в града?

# 46
Сандали Импанема миналото лято си взех от магазина на Рънарс който е на кръстовището на Борисова и Мария Луиза.
Иначе Матстар сандали/чехли взех предната седмица на сина ми от тарабите на пазара, които принципно са с турска стока уж.

# 47
В същият магазин на ул. Борисова още има сандали Ипанема. Предната седмица ги гледах. Магазин на Матстар няма в Русе. Поръчвам онлайн

# 48
  • Русе
Здравейте,
Влизам с питане за места подходящи за празнуване на рожден ден с гости 10-тина годишни деца /повечето момичета/. До сега сме празнували в Неон, Сървайвър, Норд /преди да го съборят/, та се надявам на други идеи.

# 49
BoardGames Ruse

# 50
Здравейте,някой знае ли от къде мога да купя глинен сач със стойка в района на центъра?Благодаря!

# 51
Марсел

# 52
Кооперативен пазар

# 53
Здравейте,някой знае ли от къде мога да купя глинен сач със стойка в района на центъра?Благодаря!

Не е в района на центъра, но съм виждала на Кооперативния пазар да продават, както и в Метро. Сега след като започна сезонът на скарата и барбекюто, очаквай да заредят и в Лидл. Когато има някакви изложения на занаяти, винаги има и тараби с дървени и глинени изделия, сред които и чудесни сачове.

В крайна сметка остава и опцията за онлайн поръчка от някой сайт от типа на Орешак.

# 54

Не е в района на центъра, но съм виждала на Кооперативния пазар да продават, както и в Метро. Сега след като започна сезонът на скарата и барбекюто, очаквай да заредят и в Лидл. Когато има някакви изложения на занаяти, винаги има и тараби с дървени и глинени изделия, сред които и чудесни сачове.

В крайна сметка остава и опцията за онлайн поръчка от някой сайт от типа на Орешак.

Много благодаря за изчерпателния отговор!

# 55
Не в центъра, дори не и в Русе, но на пазара в Кубрат съм виждала много пъти и то различни и хубави.

# 56
  • Русе
https://obshtinaruse.bg/nad-700-dushi-shte-uchastvat-vav-folklor … -zlatnata-gadulka

В неделя на Златната гъдулка ще има алея на занаятите, там със сигурност ще има.

# 57
  • Русе
Мисля, че съм виждала сач в магазина за сувенири на Дунав.

# 58
Здравейте! На кого(коя фирма) да се обадя да дойде удома да поправи пералнята?

# 59
Не мога да те насоча към конкретна фирма, но от познати знам, че средната цена само за посещение е 50 лв. Предполагам, че уредът не е гаранционен, а след посещението за установяване на проблема ще има неизвестен брой дни чакане за доставка на необходимата част (на неизвестна цена). В този смисъл, помисли дали не е по-разумно просто да се закупи нов уред, понеже ремонтът на стария е много вероятно да стъпи на цената на половин нов.

Общи условия

Активация на акаунт