Къде в Русе - 14

• 25 145
  • 483
  •   1
Отговори
# 330
Скоро бяхме на рд на Ромата. Долу имат игрална зала със плейстейшъни, навън има площадка, храната е добра.

# 331
Здравейте! Къде в Русе продават Гел лакове?

# 332
Има магазин в Евас за професионални стоки, там има.

# 333
  • МАРС
Някой да е виждал някъде тези кафе капсули, бяха обявили, че ще ги има в Кауфланд, но и на двата ги нямаше.

# 334
Провери на едеа

# 335
Някой да е виждал някъде тези кафе капсули, бяха обявили, че ще ги има в Кауфланд, но и на двата ги нямаше.

Вижте в Лидл. Преди 2седмици от там си взех. Добавя се и прясно мляко към напитката + 2/3бучки лед.

# 336
Също бих добавила да отидете по-рано а не след работно време, защото шанса доста намалява. Поне аз до този извод съм стигнала с тези магазини 🤷♀

# 337

В магазини Гени ги има. В Дружба 2 ги видях миналата седмица.

# 338
Къде мога да намеря лятна копринена рокля за официален случай?
Благодаря!

# 339
Къде в Русе може да се хапнат добре приготвени раци, скариди, миди и подобни морски дарове?

# 340
amorex, болна тема за Русе. Преди може би 2 г. търсих това утопично място, но не го открих. Ще се радвам някой да се включи с добра новина по въпроса.

# 341
amorex, болна тема за Русе. Преди може би 2 г. търсих това утопично място, но не го открих. Ще се радвам някой да се включи с добра новина по въпроса.

преди Ковид-а съм ходила на ресторанта на хотелчето до остров Люляка, и там правеха чудни кралски скариди и миди, но отдавна няма там.

# 342
То дори мисля,че не работи

# 343
Благодаря!
Магазини Магия ( бившата Мания) до Зора

# 344
Благодаря!
Магазини Магия ( бившата Мания) до Зора
Вече няма ли магазин Мания до Зора?

Общи условия

Активация на акаунт