Къде в Русе - 14

• 25 116
  • 483
  •   1
Отговори
# 345
  • На изток от Рая
Аз харесвам морските дарове, приготвени в ресторант “Истрос”. Заведението се намира на мястото на бившия “Адмирал” по улица “Славянска”.

# 346
Къде мога да намеря лятна копринена рокля за официален случай?
Благодаря!
Магазини Магия ( бившата Мания) до Зора
Вече няма ли магазин Мания до Зора?
Същия магазин си е, но се казва МаГия

# 347
Здравейте. Има ли в Русе (сигурно има) басейн, където да прекараме един ден с детето? Препоръки, условия?
Таткото ще в града по работа, а ние искаме да се разходим и разхладим.
Благодаря предварително:)

# 348
Здравейте. Има ли в Русе (сигурно има) басейн, където да прекараме един ден с детето? Препоръки, условия?
Таткото ще в града по работа, а ние искаме да се разходим и разхладим.
Благодаря предварително:)
Басейн Дунав/Регал, басейн Олимпия, Мотел Рай, Русенското ханче, басейна в Мартен, басейна на ШоурумХС. За тези се сещам. Погледнете в интернет и звъннете за повече инфо.

# 349
Шоурум не е подходящо за деца под 7-8 години бих казала, поради липсата първо на плитка част, и второ липсва място за игра/тичане. Мотел Рай пък е подходящо за деца до около 2 години и след това пак над 7-8, препоръчително можещи да плуват, защото има само едно мини басейнче за бебета (има няма 20тина см дълбочина) и един голям дълбок басейн. Средна плитка част няма. Но пък има огромна поляна за игра - федербал, топка и т.н.
За деца от 2 до 7 години препоръчвам Олимпия - има няколко големи плитки зони. По спомен пиша де. Ако е по-голямо детето разбира се може и на другите басейни да отидете. Почти всички имат страници във фейсбук със снимки, разгледайте.

# 350
Басейна на шоурум тази година май не работи

# 351
На Олимпия е хубав басейна, също и Локомотив.

# 352
На басейна на Ханчето последно съм ходила преди години. Харесваше ми, но редовно в събота и неделя имаха резервации за сватби и работеха с външни гости до 2-2:30. Отказаха ме с това условие. Оттогава не съм стъпвала. Ние ходим на Олимпията, защото ни е близо и ни харесва. Децата ни са на 13 почти и на 5 и половина. Общо взето има басейн за всички възрасти. Ако имате мултиспорт карти - могат да се ползват за вход. Храната и напитките са на поносими цени, а не като ма летището. Има и маси, ако решите да хапнете като на заведение. Цени-мисля тази година входът е 15 лв. Шезлонг 2 лв. За децата никога не вземам и шезлонг, защото те не стоят навън.

# 353
На Ханчето басейна май не работи,а само с резервации
Когато мина оттам все е затворен

# 354
Работи. В началото на седмицата дъщеря ми и внука ходиха.

# 355
Там е много хубаво и уютно и зимата и лятото,но за съжаление не винаги работи
Два пъти се засилвам с децата и все е затворен басейна

# 356
Къде се намира фабриката на Елен Море и има ли фирмен магазин?

# 357
Моля, препоръчайте ми добър психолог в Русе.

# 358
Моля, препоръчайте ми добър психолог в Русе.
Зависи какъв е проблема.
Има такива, които работят със зависимости, други - със семейни проблеми, трети...

# 359
Къде се намира фабриката на Елен Море и има ли фирмен магазин?
Има магазин - пише че е на ул. Христо Ботев 1

Общи условия

Активация на акаунт