Къде в Русе - 14

• 25 111
  • 483
  •   1
Отговори
# 360
Къде се намира фабриката на Елен Море и има ли фирмен магазин?
Има магазин - пише че е на ул. Христо Ботев 1

Дамска мода ли е това? Не съм ги чувала...

Има ли обущар в района на Здравец, Здравец - изток?

# 361
Моля, препоръчайте ми добър психолог в Русе.

Катина Денева

# 362
  • Русе
Търся някой, който изработва сапунени букетчета в Русе. Трябва ми за петък, така че по възможност да има налични.

# 363
Аз пак да питам - има ли обущар в района на Здравец/Здравец - изток?

# 364
Търся някой, който изработва сапунени букетчета в Русе. Трябва ми за петък, така че по възможност да има налични.
Отидете в Be eco Feiends срещу Отец Паисий , до книжарница Книжен свят. Сигурно имат налични. Аз купих много хубави букети за госпожите и за абитуриентски бал от тях

# 365
Аз пак да питам - има ли обущар в района на Здравец/Здравец - изток?
На Олимпа зад спирката до заведението La Familia.

# 366

Здравейт! Аз купих от този магазин за бельо Цвети миналата година за 15 септември.Тогава жената имаше доста голям избор и центе бяха добри.
Скрит текст:

# 367
Отидете в Be eco Feiends срещу Отец Паисий , до книжарница Книжен свят. Сигурно имат налични. Аз купих много хубави букети за госпожите и за абитуриентски бал от тях
Също предлагам Fresh house Be eco Friends на Зайчар 3, има много интересни неща, за сапунени цветя не съм сигурна, но определено може да се реши "проблем" там

# 368
Здравейте!
Интересува ме дали някой има реални отзиви от школите на Logiscool Ruse?
Отвориха филиала, до колкото знам, преди няколко месеца и всяка седмица има някаква школа, но не мога да открия един коментар за занимания.

# 369
Моето дете беше на Майнкрафт занималня при тях, полудневна. Нищо съществено не е . Игра на Майнкрафт. Накрая уж трябваше да му видя какво е направил ама то имало лог ама аз съм нямала лого, та.. нищо съществено не видях да е научил. Той се изкефи, че няколко часа е играл ама за мен си е загуба на средства ако е само игра на Майнкрафт

# 370
Здравейте, знаете ли на каква цена върви златото в магазините в Русе ? И ако може да предложете златни бижутерии в града ?

# 371
  • русе
Къде мога да открия този сладолед?

# 372
Златото е от 138 до 150 за 14 карата в различните магазини. На Филип Голд е 150. Малко по нагоре по Борисова го видях на 139 или 140, не помня точно. На пазара на Дита голд мисля също беше около 140. На центъра срещу съда беше също 140 или малко повече, нп не 150.
Изида си купувам на кашон от фирмата директно.

# 373
Аз винаги съм купувала злато от Петко де Петков.
Там цената е най-висока,поне преди беше така

# 374
Златото е от 138 до 150 за 14 карата в различните магазини. На Филип Голд е 150. Малко по нагоре по Борисова го видях на 139 или 140, не помня точно. На пазара на Дита голд мисля също беше около 140. На центъра срещу съда беше също 140 или малко повече, нп не 150.
Изида си купувам на кашон от фирмата директно.
Благодаря много. Ще погледна тези магазини.

Общи условия

Активация на акаунт