Къде в Русе - 14

• 24 666
  • 473
  •   1
Отговори
# 420
Понятието "добри" е много относително, за мен лично най-добрите са тези, които бяха споменати по-горе

# 421
Д-р Веселин Илиев препоръчвам с две ръце,  прекрасно отношение, обръща внимание на всичко, часовете не са за месеци напред, само добри неща мога да кажа. ❤

# 422
Аз също съм доволна от Илиев.

# 423
Надежда Иванова, Луиза Тончева, от тях съм доволна.

# 424
Надежда Иванова, Луиза Тончева, от тях съм доволна.
И аз съм доволна от тях но лошото е че нямат свободни часове а аз все отлагам и е време да отида
Записах си за Иванка Славова чак за 18-ти не съм я посещавала досега но прочетох добри отзиви
Преди посещавах Матеева но все нещо беше недовидяла иначе като отношения е много любезна

# 425
Луиза Тончева, но много трудно е да вземеш час за нея. Иначе от години при нужда ходя при нея. Не работи с НЗОК.
Нели Узунова също е добра - има кабинет до входа на АГ комплекса. Работи с НЗОК. Последние 2-3 профилактични прегледа си правя при нея.

# 426
Между другото, д-р Илиев работи в тясно сътрудничество и при нужда се консултира с д-р Тончева – доколкото знам, тя също насочва своите пациенти към него, когато се налага.

# 427
  • Русе
Къде се продават рокли за абитуриентски бал в града, където да може да се направи корекция при нужда, но не само в дължината.

# 428
Страхотни рокли има в Мания ( Магия) до магазин Зора

# 429
Там има хубави рокли втора употреба, но за корекция ще трябва шивач….

# 430
  • Русе
Аз търся нова рокля, все пак дъщеря ми веднъж е абитуриентка. Не е казано да е някоя скъпа марка. По-скоро търся шивачка, която да шие абитуриентски рокли, но тогава ще питам плат откъде се купува? Въобще много съм далече от всичко свързано с шиене и затова питам.

# 431
Там има хубави рокли втора употреба, но за корекция ще трябва шивач….
Някои дори не са втора употреба. Има страхотни красоти!

# 432
Аз не съм запозната,но в тия магазини дето има булчински рокли не предлагат ли и абитуриенски рокли.

# 433
  • Русе
Януари правят изложение за абитуриентите в София. Кръщелницата от там си купи на сносна цена и фирмата  направиха корекция на дължината.
Съседите ходиха до Асеновград.
И двете момичета бяха доволни от избора си.

# 434
На Цар Освободител, отвориха магазин за рокли, Мис Куин или нещо такова.. За мен, това което съм виждала по манекените е претруфено, но зависи от вкуса .. А може накъде вътре да има и нормални рокли - без перушина и милиони пайети😫

Общи условия

Активация на акаунт