Къде в Русе - 14

• 35 560
  • 632
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, освен Чедо, Пиф и Хиполенд, има ли други магазини за бебешки колички? Благодаря предварително:)

В Русе мисля, че не. За по-голям избор, ако искаш да видиш на живо, ще трябва да пътуваш до Варна или или София. Добра опция ти е онлайн пазаруването, като уточниш веднъж какво харесваш - в ozone, baby.bg и сайтовете на производителите регулярно има добри отстъпки. Ако можеш да чакаш до 1.06, използвай времето за проучване - ако харесаш нещо докато се разхождаш в града, спокойно питай майката, която я бута - свикнали сме Simple Smile

# 601
Здравейте, освен Чедо, Пиф и Хиполенд, има ли други магазини за бебешки колички? Благодаря предварително:)

В Русе мисля, че не. За по-голям избор, ако искаш да видиш на живо, ще трябва да пътуваш до Варна или или София. Добра опция ти е онлайн пазаруването, като уточниш веднъж какво харесваш - в ozone, baby.bg и сайтовете на производителите регулярно има добри отстъпки. Ако можеш да чакаш до 1.06, използвай времето за проучване - ако харесаш нещо докато се разхождаш в града, спокойно питай майката, която я бута - свикнали сме Simple Smile

Благодаря много! Blush

# 602
Мисля, че в бившата Мототехника съм виждала голям бебешки магазин с колички и друга стока. Отдавна не съм ходила натам и не знам дали все още го има. И име не помня, но ми се върти някакво лого bebe-нещо си.

# 603
То това е Чедо, в Мототехника.
Аз бях решила каква количка искам само от гледане на клипове. Отидох в пиф и я поръчах и ми я доставиха. Но аз знаех, че искам САМО нея Wink

# 604
  • Русе
Търся бяла дълга рокля за сватба, в кои магазини мога да намеря? Благодаря
Вчера гледах в Waikiki много интересна разкроена без ръкав, а плата е нещо като тафта.

# 605
Аз също препоръчвам магазин Пиф. Гъвкави са и винаги съдействат.

# 606
Д-р Катя Дукова в Дружба 3 се пенсионира и спира да работи. Прехвърля пациентите си основно на д-р Бранимир Ангелов.
Моля за мнение ако някой се е лекувал при него.

# 607
Аз не знам дали някой ще има много адекватно мнение за него. Рових в нета за някаква информация и оставам с впечатление, че не е работил преди това в града. Аз подписах документ да прехвърля сина си при него от 1-ви юни, ще го видя как е, ако не ще търся друг през декември.

# 608
Д-р Катя Дукова в Дружба 3 се пенсионира и спира да работи. Прехвърля пациентите си основно на д-р Бранимир Ангелов.
Моля за мнение ако някой се е лекувал при него.
Два пъти вече преглежда нашите деца, за мен е ок. Прехвърлихме ги при него.

# 609
  • русе
Регистрирах се в ездраве, но пише че иска QR код , в РЗОК ли мога да го взема ? Благодаря

# 610
  • Русе
Да. Както и при всяка смяна на устройството също. Харесвам го приложението и го ползвам.
Много удобно ми беше като прибраха малкият ми син в болницата и следях от приложението изследванията, които му правиха.

# 611
Боже, д-р Дукова ме лекуваше преди повече от 30 години, а и тогава не беше първа младост. Да е жива и здрава, че по-дълго да се наслаждава на спокойни старини.

# 612
Честно казано не бих повярвала, че се пенсионира. Все същата си е, от 14 години е лекар на нашите деца.

# 613
На моя син е от близо 18г личен лекар...аз без да разбера, че се пенсионира (помислих си, го защото знам че е набор 60 и нещо...) нетактично я попитах да няма здравословен проблем защо спира работа. Но тя каза, не слава Богу здрава съм, направих години за пенсия и ще си почивам вече. Дейна изглежда, но явно има нужда от почивка.

# 614
Къде в Русе мога да намеря мая за сирене? Има ли в големите вериги?

Общи условия

Активация на акаунт