Къде в Русе - 14

• 24 705
  • 473
  •   1
Отговори
# 90
Трябва ми кетъринг фирма , която не реже глави 😃

# 91
Амфибия Ам кетъринг потърсете във Фейсбук.

# 92
Някой знае ли къде мога да дам за рециклиране стари ел. уреди?

# 93
Да допълня и стари мебели?

# 94
За стари уреди питайте в Технополис. Имат един контейнер отзад зад магазина.
Ако е фирма работят по график и преди като.питах идват веднъж месечно и то само при определен брой заявки.
Мебели не знам къде вземаг. По скоро продажба на символична цена през някоя платформа.

# 95
Технополис вече не вземат за рециклиране, питах ги..

# 96
Технополис вече не вземат за рециклиране, питах ги..
МакМетал? Ползвах ги преди време.

# 97
Има ли къде освен в банка мога да обменя монети за книжни пари? Гледах, че в другите градове в големите хипермаркети имат машини за стотинки, но не и в Русе.

# 98
Аз поне не съм намерила и затова когато ми се натрупат пазарувам с тях на касите за самообслужване в Кауфланд.

# 99
Аз поне не съм намерила и затова когато ми се натрупат пазарувам с тях на касите за самообслужване в Кауфланд.
И аз се сетих за там ама не знам дали ще мога да пробутам по 0.01 и 0.02 лв. в такова голямо количество.

# 100
Ами аз веднъж точно жълти сложих над 4-5лв. Ако са ти повече на няколко пъти Simple Smile

# 101
Ами аз веднъж точно жълти сложих над 4-5лв. Ако са ти повече на няколко пъти Simple Smile
Благодаря! 🤗

# 102
И аз се сетих за там ама не знам дали ще мога да пробутам по 0.01 и 0.02 лв. в такова голямо количество.

говорила съм със служител на Кауфланд по тази тема. Казаха , че не е ок да пълним касите, а щом имаме много стотинки, можем да говорим с някого на Информация и от там ще кажат дали на касиер да ги оставим, за да ги изброят или направо там.
Влизаш, пазаруваш и после си търсиш касиерката/информация и тогава вече плащаш.

# 103
Т.е. може да се оставят на Информация в Кауфланд монетите и като ги изброят, приспадат сумата на каса?!
Имам доста събрани - може би към 15-20 лв. по 1, 2, 5 ст.

# 104
Съмнявам се някой касиер да тръгне да ги брои. Едва ли имат нужното време, аз моите съм ги сортирала и преброила.

Общи условия

Активация на акаунт