Къде в Русе - 14

• 24 707
  • 473
  •   1
Отговори
# 105
И аз не мисля, че някой ще се занимава да брои.
А това, че веднъж на 1-2 месеца съм сложила няколко лева на стотинки, не мисля че е проблем за машината или за когото и да било.

# 106
Някой случайно да тренира във фитнес Олимпия? Каква е цената за месец и струва ли си? Благодаря Simple Smile

И аз не мисля, че някой ще се занимава да брои.
А това, че веднъж на 1-2 месеца съм сложила няколко лева на стотинки, не мисля че е проблем за машината или за когото и да било.
[/quote/]

Вижте, съгласна съм с Вас, на същото мнение съм изцяло. Просто споделих какво ми беше казано от служителката в магазина Simple Smile Иначе и аз съм скептична, че някой на драго сърце би се занимавал да брои жълти стотинки. Аз работя в хранителен магазин, не е най-приятното нещо да броиш дребошлъци, докато есин куп работа чака на теб през това време..

# 107
Аз тренирам. Мисля че картата е 65 лв. На посещение е 7 лв. Аз съм с Мултиспорт.
За това дали си струва - има 4 пътеки, 4 крос тренажора и 4 колелета (или 5). Помещението е голямо. Уреди за силови тренировки има всякакви, за крака има също. Аз тренирам сутрин, преди работа. Понякога има около 10 души, понякога има 3 ма. Сутрин не е пуснат климатик, но веднъж тренирах на Ялта след обяд на климатик и въпреки отворения прозорец, си беше задушно.
Сз съм доволна, наблизо ми е, има всичко, от което имам нужда, за да тренирам. Пътеките като цяло почти винаги са свободни, понякога една или две са заети. На кроса почти никога никой не тренира. Има и жени, които тренират, с мен сутрин има поне още 2-3, понякога и 4. Повечето тренираме силово, аз само силово, на пътека стоя макс 10 мин. Ако имаш въпрос как се ползва някой уред, винаги ти обясняват и показват. Кое натоварва, как да го нагласиш съгласно твоите нужди.
Аз съм доволна, общо взето мисля е където свикнеш с уредите, там ти е добре.

# 108
Аз тренирам. Мисля че картата е 65 лв. На посещение е 7 лв. Аз съм с Мултиспорт.
За това дали си струва - има 4 пътеки, 4 крос тренажора и 4 колелета (или 5). Помещението е голямо. Уреди за силови тренировки има всякакви, за крака има също. Аз тренирам сутрин, преди работа. Понякога има около 10 души, понякога има 3 ма. Сутрин не е пуснат климатик, но веднъж тренирах на Ялта след обяд на климатик и въпреки отворения прозорец, си беше задушно.
Сз съм доволна, наблизо ми е, има всичко, от което имам нужда, за да тренирам. Пътеките като цяло почти винаги са свободни, понякога една или две са заети. На кроса почти никога никой не тренира. Има и жени, които тренират, с мен сутрин има поне още 2-3, понякога и 4. Повечето тренираме силово, аз само силово, на пътека стоя макс 10 мин. Ако имаш въпрос как се ползва някой уред, винаги ти обясняват и показват. Кое натоварва, как да го нагласиш съгласно твоите нужди.
Аз съм доволна, общо взето мисля е където свикнеш с уредите, там ти е добре.

Звучи идеално, Благодаря много!

# 109
  • русе
Къде има Ключар в района около цигуларчето на центъра ?

# 110
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Къде има Ключар в района около цигуларчето на центъра ?
На П.Д. Петков има ключар до магазина на Седем поколения, не е до Цигуларчето, но не е далеко

# 111
Здравейте, има ли тренировки за момиче по баскетбол, бадминтон или народни танци, които да започват в 17:00 или 17:30 най-късно? И къде се провеждат?

# 112
Здравейте, има ли тренировки за момиче по баскетбол, бадминтон или народни танци, които да започват в 17:00 или 17:30 най-късно? И къде се провеждат?
За дете ли става въпрос или за възрастен?
Ако е за дете, проверете в бившето кино Аврора, кога има репетиции на отделните фолклорни групи.

# 113
Някой махал зъбен камък на куче? Къде, как, колко?
Благодаря предварително.

# 114
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате добър интериорен/продуктов фотограф в града. Става въпрос за заснемане на интериорни снимки с цел участие в конкурс.

Благодаря предварително Simple Smile

# 115
  • русе
Къде продават като този вид пантофи?

# 116
Преди години съм купувала от магазин в комплекс Евас. Можеш да поръчаш и от сайт на производител - "Милвена", "Тофи", "Стибос".

Редактирам се: сега виждам на етикета, че търсеният продукт е точно на Стибос. Поръчай го направо от производителя.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 10:31 от Вятър и мъгла

# 117
Зад театъра има една кооперация с
кожарско  ателие (ако съществува )

# 118
Подобни съм купувала от Лена Велур, на ъгъла на разградското. Последният път купих няколко чифта и ме вкараха директно в склада да си избирам разцветки и размери. Много съм доволна от чехлите. И от чантите..

# 119
  • Русе
Някой да знае къде продават в Русе хубави халати за в къщи , не хавлиени за баня.

Общи условия

Активация на акаунт