Къде в Русе - 14

• 25 165
  • 483
  •   1
Отговори
# 300
Със съвет за зъболекар не мога да помогна, но искам да вдъхна кураж в случай, че наистина се налага поставянето на пълна упойка - спокойно, никак не е страшно. Слава богу, в България все още има много добри анестезиолози, повечето дори отказват да работят, ако не получат предварително амбулаторни листи от кардиолог и алерголог. Поне за мен пълната упойка пази не само физическото здраве, но и психическото - човек заспива много бързо и сладко, и после въобще и не знае какво му се е случило. Обезболяващото действие продължава известно време след връщането в съзнание. Така че в цялост преживяването е по-скоро за роднините, не толкова за пациента.

# 301
  • Русе
На дъщеря ми й вадиха ретинирали мъдреци с пълна упойка в Света Аполония. Много съм доволна.

# 302
  • София
На дъщеря ми й вадиха ретинирали мъдреци с пълна упойка в Света Аполония. Много съм доволна.

Благодаря ви, момичета! Точно в Света Аполония бяхме на преглед и там ни откриха проблема, но нямат хирург. Идвал някакъв доцент от Варна през уикендите, доцент Кацаров, където сме се записали в списъка с чакащите, който за съжаление е доста дълъг и редът ни ще дойде евентуално през септември. При него ли сте ги вадили?
Та ми се искаше резервен вариант за по-скорошна операция. Ще се обадя другата седмица да видя как са нещата при двамата от Русе, д-р Миланов и Бързашки, не ми се иска да чакаме дълго.

# 303
  • Русе
В Света Аполония се бяхме записали при доцента от Варна. Това беше преди 2 години. Тогава идваше през седмица за петък, събота и май неделя.Тогава се чакаше не повече от месец -два. Сега може да е друго.

# 304
Здравейте, може ли да ми кажете платен паркинг за 4 дни в Русе

# 305
Подземен паркинг "Театъра" до Рояла

# 306
Моля ви се, препоръчайте ми фото, където мога да си изкарам снимки и те да не са потресаващо изсветлени, с някакви ленти по тях и/или грапави(без уговорка да са такива)? Моля, без Силвена Фото и без ФотоГраф, че и от двете места съм потресена..

# 307
Преди години след фотосесията за сватбата ми Мартина Лазарова бегло ми беше споменала, че нейната техника за разпечатване на снимки е значително по-добра от тази на масовите фотостудия. Действително, виждаше се разлика между снимките, които тя ми предостави на хартиен носител и тези, които извадих впоследствие в Силвена фото. Не знам обаче дали би разпечатвала снимки, които не са правени от нея. Все пак бихте могли да се свържете с нея през фейсбук профила и - лесно е за откриване, хем ще можете да разгледате и работите и.

# 308

Благодаря ви, момичета! Точно в Света Аполония бяхме на преглед и там ни откриха проблема, но нямат хирург. Идвал някакъв доцент от Варна през уикендите, доцент Кацаров, където сме се записали в списъка с чакащите, който за съжаление е доста дълъг и редът ни ще дойде евентуално през септември. При него ли сте ги вадили?
Та ми се искаше резервен вариант за по-скорошна операция. Ще се обадя другата седмица да видя как са нещата при двамата от Русе, д-р Миланов и Бързашки, не ми се иска да чакаме дълго.
И на моят син извадиха два мъдреца наведнъж, с пълна упойка, в Аполония. При същия лекар. Вярно, че тогава идваше по - често. Говоря за преди три години. Но бих се доверила на Дуков, ако трябваше да избирам друг хирург.

# 309
  • Русе
Търся си ъглов диван. Къде мога да отида да разгледам на място, имам чувството, че почти не останаха мебелни магазини в Русе.

# 310
Дизайн +,  https://www.facebook.com/share/v/1EcMmt6X3n/?mibextid=wwXIfr
Много сме доволни ние

# 311
  • София

И на моят син извадиха два мъдреца наведнъж, с пълна упойка, в Аполония. При същия лекар. Вярно, че тогава идваше по - често. Говоря за преди три години. Но бих се доверила на Дуков, ако трябваше да избирам друг хирург.

Тъкмо взех контакти и бях решила да записвам час, се обадиха, че доцентът от Варна ще бъде в Русе следващия уикенд и ще ни консултира тази неделя. Някой се е отказал или просто ни е дошъл редът. Тогава ще решим дали да му се доверим. Ако искате после обратна връзка, мога да пиша.

# 312
  • Русе
Лолита, този магазин Дизайн + има ли нещо общо с мебели Ирим? Като чукна в Гугъл ми излиза снимка на мебели Ирим?

# 313
Къде се намира магазина?

# 314
Здравейте,синът ми е на 6 и го записах за предучилищна в отец Паисий Хилендарски
Ако някой има някакви мнения за там,моля да сподели.Справят ли се учителките,казаха ми че били две-едната била добра и си разбирала от работата,а другата цитирам:" не ставала за нищо" Освен това бих искала да попитам за занималня за него за през лятото,миналото лято посещаваше Леонардо да Винчи от 8-17 часа всеки ден. Моля споделете и други места
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт