Въпроси за банки и банкови такси - 2

• 45 757
  • 777
  •   1
Отговори
# 705
ПИБ приложението не се зарежда при мен. При вас работи ли?
Актуализирай го

# 706
При мен приложението на УникедитБулбанк все още не работи. Щом го отворя, ме препраща към актуализация, която не се зарежда. При вас  функционира ли?

# 707
На ЦКБ все още не работи:
но има уведомление кога ще работи … да видим.  🤓

# 708
При мен приложението на УникедитБулбанк все още не работи. Щом го отворя, ме препраща към актуализация, която не се зарежда. При вас  функционира ли?
При мен работи, още вчера работеше.

# 709
И при мен работи, искаше актуализация.

# 710
При мен приложението на УникедитБулбанк все още не работи. Щом го отворя, ме препраща към актуализация, която не се зарежда. При вас  функционира ли?
Изтеглих си "ръчно" актуализацията и веднага сработи. Бяха писали, че ще е необходима от 1 януари последната версия и за кои версии на андроид ще става да се ползва

# 711
И двете ми приложения работят, но MyFibank е с орязани функции. Рядко го ползвам и даже не мога да се сетя кое още липсва, но няма опция за откриване на нов депозит към момента. Първо върнаха ипотечния кредит Laughing
Четох назад и осъзнавам, че и аз нямам възможността да закривам РС или депозит през приложението. Сметката ми е с дебитна карта. Няма и тъмен режим.

# 712
  • Бургас
Може ли в банкомат да се внесат левове?

# 713
Знам, че в банкомати на ОББ може. Мисля, че имаше още 1 банка, в която можеше.

# 714

Изтеглих си "ръчно" актуализацията и веднага сработи. Бяха писали, че ще е необходима от 1 януари последната версия и за кои версии на андроид ще става да се ползва
[/quote]

Сега, щом я изтеглих ръчно, проработи. Благодаря!

# 715
На ТБИ всички функции работят вече.

# 716
ДСК още не работи

# 717
Работи от снощи ДСК мобайл. ДСК онлайн също работи в момента.

# 718
ДСК работи днес, но не мога да си проследя минали плащания, защото , видиш ли, били в лв.

# 719
Използвам ДСК Смарт

Общи условия

Активация на акаунт