Екопътеки и всякакви приятни разходки-тема 5

• 59 443
  • 619
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Не, до Сухото и Малката паница не успяхме, че нямахме време. Отидохме до Рибното, Триъгълника и Голямата паница, а Ботаническото го снимахме отсреща.
Преди време ми беше мерак да отида до х. Иван Вазов, но напоследък чувам само лоши коментари от познати и май съм по- склонна да я заобикалям.

# 586
  • 1st floor
Аз съм спала на Иван Вазов. Хижа като хижа. Бяхме в току що обновеното помещение на втория етаж, долният все още беше мизерия, но мисля, че вече и той е оправен. Венци е странен, но е пич. Храната е със страни подправки, на мен лично не ми допада, но става все пак за ядене и да не мъкнеш всичко от долу. Мекиците сутрин са си супер. Satisfied Цените бяха уау, предполагам, че и сега. Но поне се вижда, че нещо се прави и влага в хижата. Какво не им е харесало на хората?

# 587
Набелязали сме да ходим на 23-24 август на екопътека Златна Панега, Луковит. Само че сега се замислих, не са ли големи жеги там все още? Или е по-прохладно.  Че хич не ми се иска да обикаляме на жарко слънце..

# 588
  • София
Набелязали сме да ходим на 23-24 август на екопътека Златна Панега, Луковит. Само че сега се замислих, не са ли големи жеги там все още? Или е по-прохладно.  Че хич не ми се иска да обикаляме на жарко слънце..
Жега е. Около реката има и сенки, но в района е топло по принцип. Погледнете прогнозата за Луковит и решете. Дават го около 26 градуса за тези дни, което е ОК.

# 589
Благодаря,
А дали може някой да препоръча къща за гости, басейн не търсим, но да е добре изглеждащо.
Не че има много време, но все пак…

# 590
  • Пловдив
Момичета, до хижа Малзовица става ли за пишман туристи или е мн.камънак?
Днес бяхме до Черната скала...ок е като за мен Blush

# 591
Ако питането е за хижа Мальовица, отговорът е да, става. Ходи се по широк черен път с плавно изкачване от паркинга на ЦПШ. Стига се за максимум 1 час.

# 592
  • Пловдив
Ако питането е за хижа Мальовица, отговорът е да, става. Ходи се по широк черен път с плавно изкачване от паркинга на ЦПШ. Стига се за максимум 1 час.
да, за там...благодаря!

# 593
Някой скоро да е бил на Дяволската екопътека? Проходима ли е без проблеми?  Някъде прочетох, че е затворена от 22.08 поради компроментирани участъци.

# 594
Някой скоро да е бил на Дяволската екопътека? Проходима ли е без проблеми?  Някъде прочетох, че е затворена от 22.08 поради компроментирани участъци.
Скоро ми попадна клип, че част от моста, тази която е преди голямото изкачване, се е срутила. В момента не е възможно да се мине пътеката. Имаше заповед на кмета на Борино, с която се забранява ползването ѝ.
Да се надяваме, че ще я ремонтират и пролетта ще бъде отново проходима.

# 595
  • Някъде по Дунава
Днес направихме приятна разходка до един от кръстовете и скалите над село Мътеница, общ. Хисаря.

# 596
И аз много силно препоръчвам Мальовица.

# 597
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Какво да видим в района на Враца? Били сме само в Леденика, както и във Видин, Белоградчик, Чипровци и Вършец. Мисля за Черепишкия манастир. Два дни ще имаме

# 598
  • София
Във Врачанския балкан има доста места за разходка и катерене. Simple Smile
Бях писала тук в темата юли месец като ходихме.
https://bg-mam.ma/p/1644815/49970821

# 599
  • Пловдив
Момичета, скорошни отзиви за екопътека Бяла река? Синът и приятели искат разходка Simple Smile май не беше в добро с-ние или бъркам?
Приемам и др.предложения около Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт