Bonduelle - пролетното настроение започва в чинията ви!

  • 21 570
  • 397
  •   1
Отговори
# 210
  • Мнения: 1 626
Салата от червен боб

Консерва червен боб
Консерва царевица
Консерва нахут
2-3 печени обелени червени чушки
Два стръка пресен лук,  пресен магданоз
Зехтин, сол и ябълков оцет

# 211
  • София
  • Мнения: 21 424
От над 20 години вкъщи сме фенове на продуктите на Бондюел и не оставаме без консервите и замразените зеленчуци.

Често правим бърза мексиканска салата - червен боб и царевица Бондюел, зелена салата, чери домати, краставица и дресинг с лимон и зехтин.
Грахът, брюкселското зеле и бейби морковите обожавам като гарнитура - задушени с масло и мъничко чесън.

# 212
  • Мнения: 4 790
Любимата на сина ми салата с паста.

Къса паста един пакет, за предпочитане трицветна
200 грама скариди сварени и обелени
200 грама ролца от раци
1 голяма консерва царевица на Бондюел
Кисели краставички
Всичко се нарязва на дребно и се обърква с майонеза Хелманс, че тя има специфичен вкус
Подправя се с лимон и черен пипер.

# 213
  • При децата ми
  • Мнения: 7 383
Една от любимите ни рецепти е задушени зеленчуци:

Моркови, броколи, карфиол, царевица, грах, сол и зехтин на вкус!

# 214
  • Мнения: 630
Зелена салата с царевица

# 215
  • Мнения: 934
Любимата ни салата вкъщи е червен боб с лук,олио,оцет и сол!

# 216
  • Пловдив
  • Мнения: 4 575
Царевицата е любима на децата ми - в салати или върху домашна пица

А аз много обичам салата с червен боб, домати и авокадо

# 217
  • Мнения: 184
От посочените продукти, както и други замразени или консерви, с които разполагам правя вкусна зеленчукова мусака. Зеленчуците се задушават в тавичка и когато са омекнали и готови върху тях се слага картофено пюре, а най-отгоре настърган кашкавал и се запича.

# 218
  • Мнения: 355
Пилешко с грах на мултикукър - От предния ден си варя месото. На следващия ден слагам грах, олио, червен пипер, на ситно нарязан лук, морков и свареното пилешко, сол на вкус, вода и пускам на програма супа за 20 минути. Когато е готово, обичам да подправям с нарязан на ситно пресен копър.

# 219
  • София
  • Мнения: 12 735
От консервите Bonduelle приготвям яхния от зеленчуци:

# 220
  • Мнения: 1 525
Любима ни е салатата с царевица, зелена салата и риба тон 🙂.
Също така, задължително присъства като съставка в  "пилешки дроб чета"

# 221
  • Мнения: 652
Моето семейство много обичаме моя вариант на печен боб. Използвам консерви бял и червен боб. Нарязвам голяма глава лук на едро и го запържвам. Слагам един голям морков, нарязан на колелца. Добавям 2 консерви домати на кубчета и няколко печени и обелени червени чушки. Изсипвам всичко в тава, добавям джоджен и сол и запичам в силна фурна, докато течността почти се изпари. И после с топъл хляб  🙂

# 222
  • Мнения: 15 064


Зрял боб в сухи чушки
Запържвам повечко праз лук в олио. След това добавям боб от консерва, доливам чаша вода и подправям със сол, червен пипер и чубрица (много я харесвам, слагам я навсякъде). Като поизври водата, пълня чушките (предварително накиснати в гореща вода), подреждам в тавичка, ръсвам отгоре малко мазнина и запичам във фурната.

# 223
  • Мнения: 1 384
Правим си грах със месо.Сладката царевица  слагам салати.

# 224
  • In Neverland
  • Мнения: 381
Продуктите на Bonduelle ги използвам много често за всякакви ястия, но най-любима ни е салатата с кус-кус, майонеза и царевица. Много елементарна, но много вкусна.

Общи условия

Активация на акаунт