Bonduelle - пролетното настроение започва в чинията ви!

  • 21 561
  • 397
  •   1
Отговори
# 225
  • Мнения: 5 711
Правя си само топла царевица със зехтин сушен копър и сол или салата от царевица, сурими и майонеза.

# 226
  • Мнения: 1 768
Самуил обожава задушена царевица с копър и чесън!
Макар,че няма две годинки все още,той цени хубавите продукти.
Както и ние!
Царевица,масло,чесън и копър! Всичко се задушава и магията е готова! ❤️

# 227
  • Мнения: 3 653
Много обичам царевица с масло.
Загрявам маслото, добавям царевицата и задушавам за 3-4мин. Добавям сол и сервирам. Могат да се добавят и други неща като пармезан, кашкавал, шарена сол...

# 228
  • Мнения: 2 801
С царевицата често си правя европейска салата, обожавам я. Слагам майонеза, копър, царевица, морков, краставица.

# 229
  • Мнения: 227
Много често правя крем супа от грах с продуктите на Bonduelle!
Сварявам за кратко граха, след това добавям лук и моркови до сваряване. После пасирам всичко. След като сервирам в купичките добавям сухари и сирене. Всичко е на око.

# 230
  • Мнения: 6 828
Рецептата, която ще ви представя включва червен боб, който лично аз обожавам. Необходими са доста продукти, но пък става много вкусно и вкъщи обичаме да си правим:

ПАЕЛЯ С ПИЛЕШКО

Необходими съставки
✅- пилешко месо - 500 гр. пилешки гърди
✅- колабас - 250 гр. чоризо или бекон
✅- чушки - 1 брой
✅- домати - 2 броя, средни
✅- боб - 2 с.л. от консерва, червен едър
✅- грах - 1 ч.ч.
✅- лук - 1 средна глава
✅- моркови - 1 брой
✅- чесън - 3 скилидки
✅- шафран - 1 малко пакетче
✅- бульон - 1 и 1/2 ч.ч. пилешки
✅- червено вино - 1/4 ч.ч.
✅- чили - 1/2 ч.л. сос
✅- ориз - 2/3 ч.ч. бисерен
✅- магданоз - 1/2 връзка
✅- сол
✅- черен пипер
✅- бял пипер
✅- червен пипер - 1 ч.л.

Нарязваме пилешките гърди на еднакви малки хапки и ги запържваме в сгорещен зехтин до зачервяване. Добавяме нарязаното на колелца чоризо или бекон и бъркаме, докато и той се запържи.
След това прибавяме скълцаните лук, чушки и домати и запържваме за 2-3 минути, като добавяме и шафрана. След това прибавяме отцедения червен боб, граха, наситенения чесън, ситно нарязан морков, червени пипер и чили соса. След малко доливаме виното, а след минута - и бульона.
Оставяме течността да се редуцира наполовина и сипнаме почистения и измит ориз. Разбъркваме за 2-3 минути, слагаме капак и оставяве оризът да уври. При нужда от още течност, доливаме малко топла вода.
Овкусьвяме със сол и бял, черен пипер. Когато оризът поеме цялата точност, паелята с пилешко е готова. Поднесяме с накълцан магданоз.

# 231
  • Мнения: 1 524
Често си хапваме бобена салата
Една кутия червен боб
Една глава кромид лук
Зехтин
Балсамов оцет
Варени яйца по желание

# 232
  • Мнения: 1 136
Любимото ми ястие съдържащо царевица Премиум и червен боб е Чили кон  каране . А съставките са 500 г кайма (60% телешко и 40% свинско)
1 с. л. олио
1 глава лук (голяма)
4–5 скилидки чесън
400 г домати от консерва
200 г.Царевица Премиум
400 г червен боб от консерва
2 дафинови листа
Запържваме първо каймата с лука и чесъна ,добавяме доматите от консерва ,царевицата,боба ,солта и подправките и оставяме да къкри . Лесно ,бързо и вкусно .🙂

# 233
  • Мнения: X
Правя си свежа салата, която е много лесна и семпла. Червен боб, салатен червен лук и лимон. Пожелание и сол на вкус, аз лично не добавям. Изключително бързо става, а е толкова сполучлива!

# 234
  • Мнения: 1 351
Обичам салата от червен боб, царевица, нахут, розов домат, авокадо и лук. Овкусява се с дресинг от зехтин, лимон, сол, черен пипер и пресен копър.

# 235
  • София
  • Мнения: 668
Честичко си правим зелена салата с риба тон и царевица. Избираме Bonduelle, защото винаги е с отлично качество.

# 236
  • Мнения: 636
Царевица слагам в пицата. Останалите продукти са по предпочитание. Ние обичаме топено сирене, кашкавал, сирене, маслини, пиперки, маслини, гъби и колбас ако някой предпочита.

# 237
  • Мнения: 261
Обожавам зелена салата, а като прибавя и царевица на Бондюел става разкош. Приготвянето на салата е много лесно аз я правя със зелена салата, краставица,домат, зелен лук, репички, царевичка и задължително домашно приготвен дресинг( лимон, зехтин и балсамов оцет).

# 238
  • Мнения: 201
Ето я моята пролетна салата с Червен боб + царевица Premium :
зелена салата - 1 бр.
риба тон 1 консерва
червен боб - 1 консерва (425 мл)
царевица - 1 консерва
майонеза - 1 бр. (200 г)
Приготвяне :Нарязваме зелената салата към нея прибавяме изцеденият червен боб и царевица Premium.
Рибата тон също се прибавя изцедена, накрая прибавяме и майонезата и разбъркваме.
Готова е за сервиране.

# 239
  • Мнения: 52
Най - често използвания продукт вкъщи е сладката царевица, за салати, като добавка към пици, ястия или любимото на децата Сладка царевица с масло и пармезан.
Първа рецепта - сладка царевица, кисели краставички, сурими, чесън, копър и майонеза.
Втора рецепта - салата Трикольор, розови домати, краставици, царевица, риба тон и дресинг за салати.
Трета рецепта - Червен боб, розови домати, пресен лук и риба тон.
В рецептите всичко се обрърква на едно място, овкусява се според вкуса на всеки.

Общи условия

Активация на акаунт