Робот за почистване на прозорци-малкият голям помощник -тема 2

• 26 435
  • 270
  •   2
Отговори
# 210
  • София
Същият го купих още декември и чак този уикенд го пробвах, ами няма такъв кеф ( беше писала една съфорумка ) да си пиеш кафето и да гледаш как този симпатяга ти чисти прозорците.

Дами, поръчах същия робот, само че дойде следващия модел Smart Window 5 Pro. Няма лошо, по-нов модел на цената на предния 😄 Обаче... Дистанционното не работи. Натискам копчетата, свети на самото дистанционно синя лампичка, обаче робота не реагира. Съответно не мога да му пусна да пръска, само на сухо си върви (сложила съм течност). Не мога и от външната страна да го пусна, защото после няма как да го сваля. Някакви идеи?

# 211
  • Бургас
Батерията? Нещо да има като сензор и там да е залепено покритие ?

# 212
  • София
Батерията? Нещо да има като сензор и там да е залепено покритие ?

Сменявах батериите на дистанционното с други, без ефект. Огледах навсякъде и робота и дистанционното, не виждам нищо залепено никъде Sad

Успях да вържа робота към приложението. Там пък няма опция да спра пръскането...

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 18:30 от Тинтири-Минтири

# 213
Здравейте, не видях коментар, но може и да съм пропуснала, четейки на телефона. В момента в Кауфланд има промоция на Краун. Някой има ли впечатление от него? Дали си струва или да заложа на този, който хвалите, от Емаг? Благодаря предварително  и хубави празници!

# 214
Здравейте, не видях коментар, но може и да съм пропуснала, четейки на телефона. В момента в Кауфланд има промоция на Краун. Някой има ли впечатление от него? Дали си струва или да заложа на този, който хвалите, от Емаг? Благодаря предварително  и хубави празници!
Миналата пролет върнах такъв от Кауфланд,поне 3-4 дефекта имаше.

# 215
Здравейте, моят уред има проблем с едната пръскалка. Как да разбера дали е запушена или дефектирала?

# 216

Здравейте,
Същият модел ли беше?

# 217
Здравейте, моят уред има проблем с едната пръскалка. Как да разбера дали е запушена или дефектирала?
Продухайте я интензивно с настройката за ръчно ръскане.

# 218
Благодаря, ще опитам

# 219

Здравейте,
Същият модел ли беше?

Доколкото си спомням -да .

# 220
Благодаря за информацията, въздържа се от покупка. Хубав ден и светли празници!

# 221
Предстои ми купуване на робот за прозорци, защото имам високи дограми с неотваряеми прозорци и сме на 5 етаж и вече ми е малко страшно да се показвам извън прозорците. Чудя се квадратен ли да е или овален. Искам да го пробвам и в банята, незная дали ще се справи, плочките са ни с по големи фуги.
 Засега съм се спряла на ето този модел:
https://www.tehnomix.bg/robot-za-prozortsi-xiaomi-hutt-a1
Дайте мнения и препоръки.

# 222
Благодаря и аз за темата! Благодарение не вас се ориентирах в избора. Още не съм го ползвала пълноценно, че ми е много новичък, но го тествах на един-два прозореца и съм доволна.
Ще го пробвам на плочките в банята тази седмица, както и за душ кабината. Дано се получи, че миенето на банята ми е едно от най-омразните неща в домакинството. Прозорците не чак толкова, но имам трудно достъпни и се надявам да ми е в помощ.

За протокола : с Hobot 2S съм.

Да, и аз съм с този . Върши си чудна работа...Доста проучвах и се спрях на тази марка. Приятелка има от кръглите, малко остава в ъглите, но е доста доволна също:)

# 223
Някой има ли опит или мнение за модел Hobot 300?

# 224
Здравейте!
Изчетох темата и горе-долу набелязах модели, но нещо не са ми съвсем ясни и искам вашето компетентно мнение дали има съществена разлика между тези модели:
Xiaomi hutt c65
Xiaomi hutt c7
Xiaomi hut DDC56
Xiaomi W8 smart
И кой от тях би бил най-добрият избор?

Общи условия

Активация на акаунт