Робот за почистване на прозорци-малкият голям помощник -тема 2

• 26 464
  • 270
  •   1
Отговори
# 180
  • София /Абсурдистан
Моят тръгва без да дудне Simple Smile

# 181
  • Варна.

Може ли мнение, ползвате ли го успешно?
Днес си поръчах.

# 182
  • София

Днес си поръчах.

Аз да- много активно!
Мие прозорци и врати на 2 къщи- едната ба 2 етажа и 1 апартамент с остъклена тераса.
Откакто го имам мия прозорци доста често.

# 183

Днес си поръчах.
Перфектен, нямам абсолютно никакви забележки.

# 184
Поръчах току- що този робот, дано съм доволна.
Ще пристигне другата седмица в петък.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 185
Същият го купих още декември и чак този уикенд го пробвах, ами няма такъв кеф ( беше писала една съфорумка ) да си пиеш кафето и да гледаш как този симпатяга ти чисти прозорците.

# 186
Поръчах току- що този робот, дано съм доволна.
Ще пристигне другата седмица в петък.
Скрит текст:
Скрит текст:
И моят току що пристигна. Някой беше писал за инструкции на български.

# 187
kontesa Maria , няма упътване на български.
Аз гледах клипчета в ютуб и ми стана ясно.
Засега само съм го пробвала дали работи. Чакам малко да се стопли, за да го пробвам как чисти.

# 188
И аз гледах клипчета, и си превеждах книжката с телефона. Скоро писах че съм много доволна от робота, от външната страна минавам прозорците първо със суха кърпа на суифър защото са доста прашни ( и за да не пускам два пъти робота ) и тогава го пускам да си чисти.

# 189
И аз, подвластна на последните няколко мнения, взех този робот, буквално проследих линка и го поръчах. Този търговец трябва да плаща комисионна на първата дама тук, която повлече крак. Майка ми, на 80г жена, с проблеми с вестибуларния апарат, ми сподели, че чакала малко да се постопли, че да си изчистела прозорците. Изправи ми се косата, няма излизане на глава с тая жена. И бързо-бързо го поръчах, получих, вчера го пробвах и днес ще пътувам да и го занеса, ама и да и покажа как работи. Ако не ме забуха с него по главата, де.
И все още не ми е много ясно, ако искам да чисти без да пръска, просто трябва да не слагам в него течност, или трябва да внимавам да не натискам копченцата с капчиците?
От време на време спира, писка, светват няколко цвята лампички, давам му старт отново и тръгва, без да съм го разбрала какво точно иска да ми каже.
От външната страна на остъклението, в горния край има някакви варовити петна. Това било  от отмиването на мазилката и стичането при дъждовете, каза мъжът ми. Не можело да се изчисти.
Пръснах на по-мръсни места с Аякс. Много хубаво чисти този Аякс. Но бях наляла вече и в него и видях как се олигави от мокротия, загуби вакум и се изтърси. Като обесен. Нищо не му стана, де, новичък си е все още.
Като досаден недостатък отчитам, че няма къде да навия въженцето, да не се мотае излишно, когато е от вътрешната страна. И че кабелът е твърд и начупен до степен да се законтри някъде и да го спре и пак да ми се разписка. Овъртях го около дивана, да се поизправи малко.
И така. Абе знаех си аз, че няма нужда от скъпо, по аналогия с други уреди, които съм купувала назад  във времето.

# 190
  • Варна.
Напръсках едно засъхнало петно с препарат преди да пусна робота и когато той отиде на него започна да се хлъзга надолу, точно си помислих, че може да падне. Смених чорапите и с дистанционното го връщах няколко пъти на петното докато се изчисти.
Миланда, мисля че винаги трябва да има препарат в машинката, спираш и пускаш от бутона на дистанционното, не съм категорична, защото не съм пробвала да го пусна без да има препарат.
Видях в едно видео, че въжето и кабела са вързани заедно със свински опашки и стоят по-прибрано.

# 191
Здравей, Миланда
На дистанционното долу вляво има бутон AU и символ капка за избор на режим сухо или мокро почистване. Когато го натиснеш издава звук. Един звуков сигнал за сухо и съответно два звука за мокро почистване. Дано съм ти била полезна
Другият до него е за ръчно пръскане

# 192

Благодаря ви! ❤️
Така ли изглежда нормално дюзата? Не виждам дупчица.

# 193
Да така изглеждат, пръскат много фино както мъгла

Благодаря ви! ❤️
Така ли изглежда нормално дюзата? Не виждам дупчица.

# 194
Да, нормално изглежда всичко.
Когато се движи надясно пръска само с дясната дюза, съответно наляво с лявата. И то не на всяка стъпка.
Колкото по-малко му се бъркаш в работата, толкова по- ефективен е самият той!
Честита покупка и със здраве да си го ползваш!

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 22:31 от Krotinia

Общи условия

Активация на акаунт