Робот за почистване на прозорци-малкият голям помощник -тема 2

• 26 627
  • 270
  •   2
Отговори
# 105
Всички вършат работа.

# 106
И аз съм в същата ситуация,с две огромни остъклени тераси,че и високи. На младини се катерех до най горното ниво на стълбата и ги стигах някак си. Сега вече не мога. Затова си взех робота ,моя е елипсовиден,че са по леки. Поставянето и вземането от външната страна са си проблем, затова търсих по лекичък . Моя е Hutt без контейнер, доволна съм.

# 107
  • на Мелмак
Всички вършат работа.
+1,
Само избирате дали да пръска с препарат.

# 108
  • Швейцария
Всеки робот мие прозорци отвън и не полива нищо, нито пада. Имат си въженца, с които се връзват за всеки случай (ако спре токът за дълго време). Зависи колко ти е бюджетът. Моят е китайче и се справя добре. Не ми се даваха много пари за нещо, което ще ползвам 3-4 пъти в годината. Имам стъклопакет, който не се отваря, и се справя.
https://de.aliexpress.com/item/1005007131561509.html?spm=a2g0o.p … h%7Cquery_from%3A

# 109
Благодаря JennyBg Този изглежда добре. Честно казано не ми се дават 400-500лв за такъв уред, защото наистина ще го ползвам рядко. И аз съм със стъклопакет и миенето на неотваряемата част е почти невъзможно.
А този с акумулаторна батерия ли е или постоянно трябва да е включен към тока, докато работи? (Не можах да разбера от описанието)

# 110
  • Швейцария
Постоянно е включен към тока, има резервна батерия, в случай, че токът спре (мисля, че беше за 20 минути).

# 111
А кабела колко е дълъг?

# 112
Достатъчно дълъг...

# 113
  • Швейцария
Не съм го мерила, но е много дълъг и роботът без проблем стига навсякъде. Аз имам контакт на балкона, но ако нямате, можете да си сложите едно разклонителче.

# 114
Включвам се и аз да следя и изчета.
Като бременна в 8я мекец цяла есен се мотам да измия и сега вече толкова ме мързи, че ще си поръчам робот.
Някой да е поръчвал от амазон? Притеснява ме гаранционното обслужване, ако нещо се развали.
А да питам въженцето за подсигуряване къде го окачвате обичайно? Около нашия прозорец няма нищо подходящо.🤔

# 115
  • Швейцария
На парното или на масата.

# 116
Момичета много благодаря за информацията

# 117
  • Пловдив
Аз съм с Хът 66 - кабелът му е 5 метра, а въженцето - май 7.
Закачам го на някоя дръжка на шкаф, стол, маса - където, каквото има под ръка Joy

# 118
Аз и на себе си съм закачвала по някой път като мие отвън 😉

# 119
HOBOT S6 Pro някой има ли го интересува ме мнение.
Според вас ще има ли по- голямо намаление от 15% за черен петък?
Аз и на себе си съм закачвала по някой път като мие отвън 😉

Общи условия

Активация на акаунт