До астрала и обратно... или какво има "отвъд" -2

• 42 310
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Уважаеми, а познавате ли някой в София, запознат с чакри и кундалини системата (дори не съм сигурна към кой дял от всички будистки работи попада това)
Някой с дългогодишен опит, който е живял в такава духовна общност в Индия, ашрам и тн.

# 211
.Hazel.,  принудителната работа с кундалини енергията е опасна и с много последствия за здраве и психика.(аз като старите баби Satisfied) Даже съм срещала препоръки да не позволяваме на никого да докосва гръбначния ни стъб.
Иначе срешнах реклама на една дама, ако ми попадне пак ще пиша.

# 212
Нека и другите, които са имали регресия да кажат имат ли полза от това.
Аз ходих на регресия миналата година.
Така ме "хипнотизира", че имах хубава следобедна дрямка.
Пари на вятъра.

# 213
СлънцеЛуна аз по-скоро имам въпрос относно странно навързани с тая система събития от последно време и ми се струва, че такъв човек ще има отговорите
*не мога да уточня какво, че е лично, но главно е въпроси-отговори като допитване

# 214
Спонтанното й събуждане има симптоми, наистина.
(Чела съм книгата за Ганди и неговия опит в сайта на Камелия Хаджийска беше качена, + книга на Ел Коли( при нея е много драматично и с фатален край). Иначе са ми попадали разни материали преди време, вече почти, не чета такава литература.

# 215
А, добре това са добри насоки, мерси

# 216
В това студио споменато назад за групова регресия с Петър има една дама Прем Ситара, преподава кундалини Йога. Май нея гледах, и още една във фейсбук...
Кундалини я описват като сексуална енергия но всъщност за  мен е основополагаща и влияе на цялата енергетика на тялото и психиката.

# 217
[Редактирано/извинявам се, лична информация]

Дамата Ситара звучи като съвсем точен човек, може да се направи леко допитване, ако е склонна

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 18:17 от .Hazel.

# 218
ще е интересно да споделиш, каквото прецениш, ако осъществите разговор Relaxed

# 219
  • София
По темата за регресиите, пробвах една индивидуална, за да разбера един мой страх от ножове в този ми живот от къде идва. Нещо не успях да се видя в предишен живот, само видях едно зелено поле, осветено и дотам. После видях смътно една кухня с метални съдове като от по-минала епоха, но не се видях аз какво правя там. Явно нямах необходимата нагласа  или достатъчно отпускане да се получи.
За сметка на това правих прогресия, със запис от ю тюб, на френски език. Представих си се доста успешно след около 5 години в една слънчева сграда с отсрещни прозорци от небостъргач (нещо като Хон Конг, Шан Хай, Сингапур или някоя друга топла азиатска дестинация. Около мен имаше две малки деца на близка възраст, момче и момиче, мои. В този момент още не бях станала майка. Вече имам малко момченце, а мой близък много често ходи по такива дестинации...

# 220
Прогресия звучи велико, за първи път чувам

# 221
  • София
При мен се оказа по-лесно да "се телепортирам" в близкото бъдеще, отколкото да се върна много назад в миналото, че и в друг живот.

# 222
Аз също за първи път чувам, звучи интересно. Ако се получава ще вземе хляба на всичките врачки и гледачки 😂

# 223
При мен се оказа по-лесно да "се телепортирам" в близкото бъдеще, отколкото да се върна много назад в миналото, че и в друг живот.
Как правихте, споделете по подробно

# 224
Аз съм си правила регресия и видях 5 свои образа. Ако съм видяла собствен живот, а не нечий чужд....В единия бях красиво българско момиче в носия. Бих си направила прогресия. Има една теория, че настоящето е резултат на бъдещето и в такъв случай е много важно като как се виждаме в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт